Μπαίνεις, που λες αδερφέ μου, στο YouTube μετά από μια εξουθενωτική ημέρα για να δεις κάνα ανάλαφρο βιντεάκι μπας και χαλαρώσει κάνας μυς της ψυχούλας σου.

Δεν θες να ακούσεις μουσική, δεν θες να δεις κάποιο συγκεκριμένο βιντεάκι. Απλά περιμένεις να πεταχτεί στην οθόνη σου το καλυτερότερο κλιπάκι που θα σε κάνει να γελάσεις ή να σκαλώσεις.
 
Και τσουπ! Να το! Πετιέται βίντεο με τίτλο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!”.
 
Λες πως “αυτή τη φορά δεν θα την πατήσω ρε φίλε! Βάζουν παραπλανητικούς τίτλους για να μπω και να τους δώσω το κλικ μου“. Πριν το καταλάβεις έχεις πατήσει ήδη το play και νιώθεις πιο γελοίος και ευάλωτος από ποτέ. “Πουτ@να@ περιέργεια, δεν σκοτώνεις μόνο τη γάτα αλλά και την αξιοπρέπειά μου“, σκέφτεσαι.
 
Το ξεπερνάς. Το βίντεο τρέχει.
 
Ένας σέρφερ (ένας κάιτ σέρφερ για την ακρίβεια) απολαμβάνει το αγαπημένο του χόμπι στην κυματώδη θάλασσα. Σκέφτεσαι πως τώρα κάπου θα εμφανιστεί ο καρχαρίας ή η φάλαινα και θα τον αρπάξουν, τώρα θα τον χτυπήσει ο κεραυνός, τώρα θα τον πάρει και θα τον σηκώσει ο ανεμοστρόβιλος, τώρα θα συγκρουστεί με κανά ταχύπλοο.

Αλλά όοοοχι αδελφέ μου!
 
Από τα πιο απίστευτα ενδεχόμενα, θα του συμβεί το απιστευτότερο όλων: το να συγκρουστεί, δηλαδή, με ένα αεροπλάνο! Με αεροπλάνο αν έχεις το θεό σου!
 
Αν δεν πρόκειται για μούφα (αμφιβάλουμε…) συγχαρητήρια στη Μοίρα. Σε αντίθετη περίπτωση τα μπράβο μας πάνε ντουγρού στον ευφάνταστο μοντέρ!