Μέσω αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα, όποιος προσβάλλει μέσω internet το πολίτευμα (και δη το κυβερνόν κόμμα) θα τιμωρείται με φυλάκιση.

Όχι, θα μου κάθεσαι αραχτός στο pc σου και θα γράφεις υποτιμητικά σχόλια για τον εκάστοτε αιρετό σωτήρα της Ελλάδας! Δεν σφάξανε!

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λοιπόν, η ποινή μπορεί να είναι ισόβια κάθειρξη, ή πρόσκαιρη από 15 έως 20 χρόνια.

Και πολύ καλά κάνουν! Δεν είναι δυνατόν όσοι έχουν ξεφύγει από το μαντρί να επηρεάζουν όσους βρίσκονται ακόμα μέσα! Ο καλός τσοπάνης πρέπει να πατήσει πόδι και να βγάλει τη γκλίτσα και το καμιτσίκι!

Δεν γίνεται να μπερδεύονται οι τηλεθεατές που ενημερώνονται αποκλειστικά από την αντικειμενική ελληνική τηλεόραση, με φρούδες προτροπές και αμπελοφιλοσοφίες εξεγερσιακού χαρακτήρα.

Ο φιλήσυχος λαός ζητάει εδώ και καιρό την ηρεμία του και αυτές οι καθ’όλα ουσιαστικές αλλαγές, θα φέρουν ένα αίσθημα αγαλλίασης στον κυβερνοχώρο, μιας και αντί για κακοήθη σχόλια, ειρωνείες και μανιφέστα, θα υπάρξει περισσότερος χώρος για βιντεάκια με γλυκομπινίστικα μωρά, κουβάδες κρύου νερού, περίεργες τούμπες και αστεία γατάκια.

Νισάφι πια! Ήταν καιρός να απαλλαγεί το internet από τους μνησίκακους χίπιδες που τολμούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα δίχως (ακούσατε, ακούσατε) να ανήκουν σε κάποιον ειδησεογραφικό όμιλο, εγκεκριμένο από το ίδιο το κράτος.

Η ελευθερία του γραπτού λόγου είναι κάτι που οριοθετείται και επιβάλλεται. Δεν είναι τσιφλίκι κανενός “εξυπνάκια”, ούτε κάποιου κυνικού αυτοαποκαλούμενου αρθρογράφου. Να τα λέμε αυτά!

Και εντάξει, μπορεί κάποιος πονηρός, εγκάθετος και εχθρός της πολιτείας, να σκεφτεί πως ενδεχομένως να είναι παράλογο να φυλακίζεται η αποτύπωση της πολιτικής γνώμης στο διαδίκτυο, όταν ταυτόχρονα κάθε λογής (παντελώς θεωρητικά, παράνομοι) μεγαλοεργολάβοι χαίρουν διαφορετικής αντιμετώπισης, αλλά να ξέρετε πως αυτός είναι λάθος συλλογισμός και κάτι τέτοιοι είναι που υποστηρίζουν το πολίτευμα και την ευημερία του κράτους.

Ορίστε μας! Δε θα αφήσουμε τον κάθε ρέμπελο του πληκτρολογίου να κάνει ότι θέλει!

Λευτεριά στους πολιτικά ευνουχισμένους αμάχους και στους πολιτικά προσκείμενους της κυβέρνησης. Εμείς είμαστε τα πραγματικά θύματα, που δε μας αφήνουν να πιούμε ένα freddoccino με την ησυχία μας!

Ζήτω η ζοχάδα (έλληνες γαρ).

Ζήτω η νηστεία (θέλοντας και μη).

Ζήτω η μαία Δημοκρατία (διότι μας έχει γκαστρώσει).