Η αλήθεια είναι πως η σχέση μου με τα μεταφυσικά και τα ανεξήγητα φαινόμενα, δεν είναι κι η καλύτερη. Και με αυτό δεν εννοώ ότι αποκηρρύσω την ύπαρξη διάφορων άλλων πνευματικών ή γενικά αγνώστων προς εμάς οντοτήτων. Το αντίθετο. Είμαι σχεδόν βέβαιος για αυτήν… Απλά, η σκέψη τους και μόνο με ανατριχιάζει.

Κι ως τέτοιος τύπος, λοιπόν, αφού διάβασα μια (παλιά είναι η αλήθεια) είδηση από το Μεξικό, σύμφωνα με την οποία οι μάγισες κάνουν ντου σε μπάτσους, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και απηύθυνα στον εαυτό μου το κλασικό  ερώτημα: “Τι θα έκανες αν ήσουν εσύ στη θέση του αστυνομικού;” Η απάντηση μου, λακώνική μα και ειλικρινής: “Λιποθυμία, έμφραγμα, ανελέητη τρεχάλα και φωνή“. Μέσα σε αυτό το τετράπτυχο θα “έπαιζαν” οι αντιδράσεις μου. Στάνταρ πράγματα.

Η ανατριχιαστική ιστορία

Που λέτε, ο αστυνομικός που ακούει στο όνομα Leonardo Samaniego, καθώς έκανε περιπολία μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, είδε ένα μαύρο πράγμα να πέφτει από ένα δέντρο. Το πράγμα αυτό, περιγράφει ο ίδιος, δεν έπεσε στο έδαφος αλλά παρέμεινε μετέωρο στον αέρα μερικά μέτρα πάνω από το οδόστρωμα. Μόλις ο Samaniego άναψε τα φώτα για να δει περί τίνος πρόκειται, διαπίστωσε με τρόμο ότι μπροστά του βρισκόταν μια μαυροντυμένη γυναίκα, με μεγάλα μαύρα μάτια, δίχως βλεφαρίδες και πολύ σκούρο δέρμα. Η γυναίκα, ενοχλημένη από τα φώτα του περιπολικού, κινήθηκε (πέταξε μάλλον…) αστραπιαία εναντίον του και άρχισε να χτυπάει με μίσος τον ουρανό του αυτοκινήτου προσπαθώντας, έτσι, να κάνει ζημιά στον άτυχο αστυνομικό.

Ο οποίος, όλη αυτή την ώρα, προσπαθούσε να αποφύγει την μάγισσα που είχε καρφωθεί στο παρμπρίζ του (δεν πίστευα ποτά ότι θα τη γράψω αυτήν την φράση…) κάνοντας όπισθεν. Μέχρι που τράκαρε σε έναν τοίχο και λιποθύμησε.

Καλά τα κατάφερε, παντως, ο μπαγάσας. Τα είπαμε και πριν: αν ήμουν στη θέση του, δεν θα περίμενα να στουκάρω στον τοίχο για να λιποθυμήσω. Θα το είχα κάνει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αφότου θα έβλεπα μπροστά μου τη μάγισσα για πρώτη φορά.

Δείτε τη συγκλονιστική του μαρτυρία στο βίντεο που ακολουθεί (όπως επίσης και τα χέρια του που τρέμουν στο 1:45).

Συγκλονιστική είναι τέλος και η μαρτυρία ενός άλλου αστυνομικού που είδε κι αυτός με τη σειρά του δύο φιγούρες μαγισσών να κάνουν κύκλους πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Στο ίδιο σημείο τραβήχτηκαν και τα πλάνα που εντάσσονται στο βίντεο από το  00:15  και μετά. Σε αυτά πολλοί υποστηρίζουν πως φαίνεται το διάγραμμα μιας μάγισας που πετάει, φορώντας μαύρη κάπα και μυτερό καπέλο. Άλλοι προσέθεσαν ότι κρατάει και… σκούπα.

Κι επειδή όσο η περιγραφή προσομοιάζει στα φαντασιακά πρότυπα των παιδικών μας χρόνων, τόσο λιγότερο πιστευτή μπορεί να γίνει μια σπούκι ιστορία όπως αυτή, θα αφήσουμε το αποκαλυπτικό βίντεο να “μιλήσει” μόνο του…
 

https://www.youtube.com/watch?v=fG6x3_UaROY