Άμα το κανάλι είναι μερακλήδικο, σου κάνει κάτι αιφνίδια και κάτι κουνήματα, που σύξυλο σ’ αφήνει ως κοινό! Ίσα που να μας βγάλει και απ’ την πλήρη μας αδιαφορία δηλαδή, όχι που να μας πιάσει και υπερδιέγερση αλλά ένα «τι;» και ένα «πως;» να το ρωτήσουμε!

Το δελτίο ειδήσεων της καινούργιας, μοντέρνας, όλο προτάσεις, χωρίς φαβοριτισμούς, γνωριμίες και όλο νέα πρόσωπα ΝΕΡΙΤ (σας λέμε και κάνα αστειάκι να περάσει η ώρα, ε;) μετά από σύσκεψη της διοίκησης, μπορεί και να μετακινηθεί από την Αγία Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Κατεχάκη, ώστε να αξιοποιηθεί το στούντιο Δ για τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Να, αυτά είναι τα νέα ρηξικέλευθα, καινοτόμα βήματα της δημόσιας τηλεόρασης, που χρειάστηκε να κλείσει, να φάει «μαύρο», να δημιουργήσει κοινωνικό και πολιτικό θέμα μεγάλων διαστάσεων, για να δικαιωθεί με κάτι τέτοιους προβληματισμούς που τις βλέπει το ΗΒΟ και κλαίει που δεν τα σκέφτηκε πρώτο! Και επειδή το δημόσιο κανάλι είναι δαιμόνιο και δεν αστειεύεται, σκεφτήκαν να αξιοποιήσουν στην εκφώνηση των ειδήσεων ένα πρόσωπο νέο, μοντέρνο, άκαυτο, που ‘χει πολλά να δώσει, την Βίκυ Φλεσσα των νυχτερινών ακκισμών, η οποία πρέπει να ‘χει βγάλει ρίζες στα μαύρα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που θαρρείς και είναι για χόρταση.

Συμφώνα με δημοσίευμα της Real, η ίδια η λαμπερή δημοσιογράφος, που φλερτάρει την κάμερα, ζήτησε τη μεταφορά του δελτίου στην Κατεχάκη, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα γίνει όντως η μεταφορά του δελτίου ειδήσεων στην Κατεχάκη! Πάντως, λέει, η πρεμιέρα είναι την 1η Σεπτεμβρίου!

(σ.σ: Με αυτά και με αυτά, ακόμα και η Λάσπα μπορεί να ελπίζει πως θα αναγνωριστεί επιτέλους το ταλέντο της και θα λέει ειδήσεις τα Σαββατοκύριακα, στα ρεπό της Φλέσσα, με μπικίνι που την έχουμε συνηθίσει…)