Οι αστροπροβλέψεις της Κυριακής 10/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ισχυρή και σας οδηγεί στο να εμφανίζεστε κυριαρχικοί στη σχέση σας, δεν είναι όμως συμπεριφορά αυτή προς τον σύντροφό σας τον κάνετε να αισθάνεται άσχημα. Για να πετύχετε όλα όσα θέλετε στην σχέση σας μην βλέπετε υποκειμενικά τα πράγματα μοιραστείτε με τον σύντροφό σας όλες σας τις ανησυχίες.


ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αλλάξετε στρατηγική όσο αναφορά τις διαμάχες και τις διαφωνίες στον  επαγγελματικό σας χώρο. Σήμερα σας απασχολούν πολλά πάνω στον τομέα της καριέρας, νιώθετε απογοήτευση καθώς πιστεύετε ότι δουλεύετε πάρα πολύ και δεν έχει αναγνωριστεί οι κόποι σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές  καινούριες επαγγελματικές  ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα μην αφήσετε καμία να πάει χαμένη και καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν περιμένατε κάποια αύξηση στις αποδοχές σας, ίσως ήρθε η κατάλληλη εποχή για να το συζητήσετε με τους προϊσταμένους σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των αισθηματικών σας αν υπάρχει επίσης πρόβλημα στα επαγγελματικά σας τώρα με την εύνοια που έχετε δώστε άμεση λύση και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους ή συναδέλφους ή συνεργάτες.


ΛΕΩΝ

Αντιμετωπίστε την ζωή ψύχραιμοι και αποφύγετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις είτε για τα  προσωπικά είτε για τα επαγγελματικά σας σήμερα. Πολλές  καινούργιες γνωριμίες θα κάνετε σύντομα οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες και σε θέματα καριέρας. Προσοχή όμως γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κόντρες που θα σας απογοητεύσουν, από άτομα που νομίζατε φίλους σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε βαλτώσει το τελευταίο διάστημα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ξέρετε να αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας. Δεν προβλέπετε ήρεμη αυτή η περίοδος για εσάς. Πρέπει να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας για να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις επιλογές σας.


ΖΥΓΟΣ

Αυτή η περίοδος που διανύετε  πρόκειται να σας φέρει πολλές επαγγελματικές  υποχρεώσεις και μεγάλο άγχος. Καθυστερήσεις και εκκρεμότητες σε οικονομικές υποχρεώσεις που εμπλέκονται και τρίτα άτομα, συνεχίζουν ν’ απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αποφασιστικότητα και ο αυθορμητισμός ,σας χαρακτηρίζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου. Το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που αφορούν την εργασία, αλλά και ίσως και την οικογένειά σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδια σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αφοσίωση του συντρόφου σας έχει χτίσει γερά θεμέλια στη σχέση σας. Θα πρέπει να έχετε τεράστια υπομονή για να μην απογοητευτείτε από τις συνεχιζόμενες αναποδιές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ανάγκη να είστε αποδεκτοί από το ευρύτερο περιβάλλον σας, προκαλεί προβλήματα στον ψυχισμό σας καθώς πιέζεστε πάρα πολύ.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή σας διάθεση συνεχίζεται και σήμερα, και θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Σταματήστε τις  σπατάλες, αλλά και τις καταχρήσεις . Τα επαγγελματικά σας πλάνα είναι λίγο δύσκολο να πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το θετικό είναι πως οι δυσκολίες που περάσατε, δεν έχουν επηρεάσει την ποιότητά σας και δεν έχουν διαμορφώσει άσχημα τον χαρακτήρα σας. Αυτό το διάστημα έχετε ανάγκη από τη στήριξη των φίλων, και των ανθρώπων που αγαπάτε. Η έλξη που θα νιώσετε για κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε σήμερα θα σας αναστατώσει ευχάριστα.


ΙΧΘΥΕΣ

Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Ένα καινούριο πρόσωπο έρχεται στην ζωή σας και την αλλάζει θεαματικά. Αυτό που χρειάζεστε όμως από τη νέα σχέση σας είναι σεβασμός και κατανόηση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr