ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα, που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε, είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσένα που είσαι Δίδυμος, αυτή η Παρασκευή θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι, δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις κρυφές σκέψεις που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φρόντισε στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Μην πελαγώνεις με τις καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις ένα συνετό πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις, αλλά μείνε συνεπής στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό, και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε εκπλήξουν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ζωή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του, και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος, θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η απομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα, που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί οι γηραιότεροι είναι και οι σοφότεροι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, μέχρι το μεσημέρι η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Από εκεί και μετά όμως, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου και με θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξη σου και να ετοιμαστείς κατάλληλα, για τα μελλοντικά σου σχέδια.