Σεφ /  “Chef”

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Πρωταγωνιστούν: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Μπόμπι Καναβάλε

Σεφ που χάνει τη δουλειά του αποφασίζει να πάρει τα πάνω του στήνοντας μια γκουρμέ καντίνα που μετατρέπει τα βρώμικα σε υψηλή απόλαυση ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να επανασυνδέσει τη διαλυμένη του οικογένεια. Ο σκηνοθέτης των «Iron Man”  Τζον Φαβρό, ανακαλύπτει ξανά την κωμική του φλέβα. Φέρνοντας στη μεγάλη οθόνη ένα προσωπικό κινηματογραφικό σχέδιο Με ένα cast από τον παράδεισο.

 

Οι Αναλώσιμοι 3 / “The Expendables 3”

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ

Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Αντόνιο Μπαντέρας, Χάρισον Φορντ, Μελ Γκίμπσον, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν; Όχι, τα μετατρέπουν σε σούπερ ήρωες. Για μια άλλη φορά ελεύθεροι από τα ΚΑΠΗ, η γεροντοπαρέα του Σιβλέστερ Σταλόνε θα τσακίσει τους κακούς. Ο Μελ Γκίμπσον μετά τις μαλακίες που έχει κάνει, θα συμβιβαστεί πως αυτό είναι πλέον το κινηματογραφικό  του μέλλον. Κι ο Χάρισον Φορντ θα υποστεί μια μικρή ξεφτίλα ανταλλάσσοντας το πρεστιζάτο του παρελθόν με μια λουσάτη χρηματική επιταγή μισθού.  Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για την απόλυτη ένοχη απόλαυση του καλοκαιριού.

 

Sex Tape / Μια Τρελή Βραδιά: “Sex Tape”

Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν

Πρωταγωνιστούν: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Λόου, Τζακ Μπλακ, Ελι Κέμπερ

Είναι γεγονός. Δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η ερωτική σχέση των Τζέι και Άνι χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Κάπως έτσι, παίρνουν την απόφαση να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία, αλλά ένα μοιραίο “κλικ” τη στέλνει στους λάθος αποδέκτες,  που απειλούν να τη μετατρέψουν σε παγκόσμιο διαδικτυακό θέαμα. Ένα φιλόδοξο σχέδιο ερωτικής κομεντί με διάσημους σταρ, που όμως τη φιλοδοξία του δεν την μετέφρασαν σε απόλαυση, μάλλον το εντελώς αντίθετο, ούτε οι θεατές, ούτε οι κριτικοί.