Γιατί οι «Αναλώσιμοι 3» βγαίνουν ούτως ή άλλως σε λίγες μέρες στις αίθουσες. Όμως ο Σταλόνε, έχει αποδείξει ότι παρά τα 68 του χρόνια, μπορεί να πρωταγωνιστεί σαν ήρωας στην οθόνη και τον έρωτα.

Το ίδιο και η Κατερίνα, που μολονότι στα 40 της (;) είναι εδώ και πολλά χρόνια άνεργη, αποδεικνύει ότι ξέρει να στέκεται στα πόδια της. Και στα πόδια ενός επιχειρηματία κούκλου που δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι κι αυτό το μαθαίνουμε κάθε μέρα γιατί βγάζουν μαζί instagram στην παραλία.

Όμως κάτι περίεργο πρέπει να συνέβη ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι. Γιατί η τελευταία φωτογραφία της που ανέβασε στο διαδίκτυο θυμίζει πόστερ κινηματογραφικής ταινίας με τίτλο «Η παροπλισμένη παρουσιάστρια πήρε το όπλο της».

Πόζαρε με μπράτσα του Ράμπο, επθετική πόζα και σκισμένο στο φινίρισμα φόρεμα πολεμίστριας, κρατώντας ένα όπλο. Με φόντο ένα παιχνιδάδικο σε λούνα παρκ.

Όσοι γνωρίζουν την Κατερίνα, ξέρουν πως δεν κάνει τίποτα τυχαία. Κι ότι το λούνα παρκ στο φόντο, ήταν μια μια υπενθύμιση του ότι «δε με παίζετε, σας παίζω.» Παρ’ όλο που δεν την παίζει πλέον ούτε κανάλι ούτε περιοδικό.

Ο Σταλόνε είναι γνωστός φιλέλληνας και λάτρης των γραμμάτων και των τεχνών. Μαρτυρίες από τον κλειστό του κύκλο αναφέρουν ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά τα νέα της ανακάλυψης του τύμβου στην Αμφίπολη.

Σε σημείο που ήδη σκέφτεται να γυρίσει τους «Αναλώσιμους 4» με φόντο το αρχαίο μνημείο και τη θρυλική ομάδα της ταινίας αντιμέτωπη με αδίστακτους τζιχαντιστές αρχαιοκάπηλους.

Γοητευμένος από τη θεωρία του ότι μπορεί να πρόκειται για τον τάφο της Ρωξάνης, άρχισε να κάνει έρευνα. Μέχρι τη στιγμή που έπεσε πάνω στη συγκεκριμένη φωτό της Κατερίνας Λάσπα.

«Είναι η μούσα μου» είπε αμέσως στους συνεργάτες του και «θέλω να τη γνωρίσω». Της  έστειλε μήνυμα και την επόμενη μέρα προσγειώθηκε με το ιδιωτικό του τζετ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ζούμπερι.

Έφαγαν αστακομακαρονάδα με ζυμαρικά ολικής άλεσης και ήπιαν δύο ποτήρια βότκας με καροτόζουμο επειδή και οι δύο ακολουθούν αυστηρή δίαιτα. Το διάχυτο ερωτικό συναίσθημα ήταν αμοιβαίο καθώς κειτόντουσαν χωρίς να μιλάνε γιατί η Κατερίνα δεν ξέρει αγγλικά και ο Σταλόνε ελληνικά.

Οι χειρονομίες και τα βλέμματα όμως τα έλεγαν όλα. Ο Σταλόνε με ένα και μόνο τηλεφώνημα του, έβαλε 5 τα χαράματα, τους καλύτερους στο είδος τους, να κάνουν photoshop στην φωτογραφία της Λάσπα, εφ’ όσον πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει ως κύρια αφίσα στους επερχόμενους «Αναλώσιμους 4».

Με την Κατερίνα, ως Ρωξάνη, να ξυπνάει από τον τάφο της στην Αμφίπολη, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση και μέσω τηε γενετικής και του DNA, να γεννήσει τον νέο απόγονο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έξαλλος ο σύντροφός της, δηλώνει ιδιωτικά προς το παρόν, πως όλα αυτά τα κάνει επειδή της έριξε χυλόπιτα ο Τσακ Νόρις.