Τις ψαρέψαμε κάνοντας μια γύρα σε εφημερίδες και site και σας τις παραθέτουμε όπως ακριβώς δημοσιεύτηκσν.  Γιατί η επικαιρότητα είναι πιο καυτή από ό,τι νομίζετε και οι σημαντικές ειδήσεις περνάνε απαρατήρητες. Όπως και η γελοιότητα.

1.Σάββας Πούμπουρας: Τα παιχνίδια στη θάλασσα με την αγαπημένη του.

Ειδικευμένος στις φάρσες ο Σάββας, της έκανε πατητές για να μην τον βλέπει κάθε φορά που ήθελε να καμακώσει άλλη γκόμενα στην παραλία.

2.Γιώργος Μαυρίδης: “Κοιμάμαι αγκαλιά με τον Mπαμπούλα”.

Mόλις μίλησα με την γκόμενά σας. Αύριο σας περιμένει μια δύσκολη μέρα.

3.Ποιους επώνυμους Έλληνες προκάλεσαν η Ντορέτα και η Μαίρη να μπουγελωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό;

Το Νίκο Αλιάγα, το Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Σάκη Ρουβά. Έξαλλος ο Τσίπρας που δεν θα συμμετέχει κι αυτός σε προοδευτική πράξη αντίδρασης στο κατεστημένο. Ήρεμοι οι σύμβουλοι του που του είπαν ‘θα φας πάλι κράξιμο”.

 

4.Η Μαρία Ηλιάκη κοιμήθηκε στην ταβέρνα.

Στο Ιnstagram έγραψε: «Μόνο εγώ νυστάζω μόλις φάω;» Μόνο εμείς νυστάζουμε όταν σας βλέπουμε;

4.Tέτα Καμπουρέλη: «Το είχα το μεράκι από μικρή».

Από μικρή λέει ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μετά κατέληξε να περιποιείται τα ποδόνυχα διασήμων. Το νύχι όμως πάντα φέρνει τύχη κι έτσι έγινε διάσημη.

6. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στο παρελθόν έφτιαχνα μπουμπουνιέρες».

Και έτσι μετά μάθατε να παίζετε το κουφέτο σε όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη.

7. Η Στέλλα Μπεζαντάκου έγινε αγρότισσα.

«Aπέχει συνειδητά από τα νυχτερινά κέντρα» λέει ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος. Και τώρα ασυνείδητα ποτίζει λαχανίδες. Που κάνουν καλό και στο έντερο.

8. Ο Ρέμος δεν ξεχνά. Η ατάκα που είπε σε συναυλία του στην Κουρούτα.

Nαι, κι ο λαός δεν ξεχνάει τι σημαίνει δεξιά κι άλλα ανάλογα. Άλλος ένας Έλληνας κάνει διεθνή καριέρα.Στην εξωτική Κουρούτα. Η ατάκα που την έχει πει 100 φορές αφορούσε την περσινή γελοιότητα με τις σαμπάνιες. Ακόμα και η Τζούλια Αλεξανδράκη το ξεπέρασε πιο σεμνά το θέμα της με τη σαμπάνια.

9. Δείτε το αρετουσάριστο κορμί της Αθηνάς Οικονομάκου.

Ξέμεινε από μπαταρία το σύστημα, δεν μπορούσε να κάνει φιτασιδώματα η δόλια αλλά για να μη μείνει εκτός επικαιρότητας, δέχτηκε ταπεινά τον εξευτελισμό.

10. Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της σόου μπιζ: Ο σεφ και η τραγουδίστρια.

Γιάννης Αποστολάκης και Ελισσάβετ Σπανού. Η λέξη «καυτό» μάλλον προκύπτει από το ότι πηδιούνται στην κουζίνα όταν ο Τζον μαγειρεύει. Η λέξη «σόου μπιζ» είναι μυστικός κωδικός για να παραγγείλεις κοκορέτσι και να μη φανείς βλαχάρα.