Στα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα οι ποδοσφαιρικές ομάδες κάνουν πολλές ιατρικές εξετάσεις και απανωτές εργομετρήσεις.
Θέλουν να δουν αν έπιασαν τόπο τα λεφτά τους. Ο Λουίς Σουάρες πάλι, για να παίξει στην Μπαρτσελόνα έπρεπε να ρίξει αλλού το… βάρος της αξιολόγησής του. Στο δάγκωμα.

Η μεγαλοπρεπής δαγκωνιά που έριξε κατά τη διάρκεια του αγώνα των εθνικών ομάδων Ουρουγουάης- Ιταλίας στον Κιελίνι, επισκίασε όλη του την απόδοση στο χορτάρι. Το διαδίκτυο κατακλύστηκε με βίντεο ποτ -πουρί από αντίστοιχες… επιδόσεις του ουρουγουανού σε διάφορες διοργανώσεις και παιχνίδια. Έτσι, κρατώντας στα χέρια την φανέλα της Μπαρτσελόνα που τον απέκτησε έναντι 81 εκατομμύρια ευρώ, είπε ότι για τα δαγκώματα…. έχει απευθυνθεί σε ειδικούς. 

Έχω απολογηθεί γι’ αυτό στην πατρίδα μου κι όλο τον κόσμο. Είναι προσωπικό το θέμα, αλλά έχω μιλήσει με ειδικούς. Η τιμωρία είναι αυτή που είναι. Θα πρέπει να την αφήσω πίσω μου και να κοιτάξω μπροστά. Θα πρέπει να προπονούμαι καλά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να είμαι σε καλή κατάσταση μόλις λήξει η τιμωρία. Αν είμαι καλά, ποιος ξέρει, ίσως κάνω ντεμπούτο απέναντι στη Ρεάλ», δήλωσε.

Η πορεία του στα ισπανικά γήπεδα θα δείξει αν πράγματι το πρόβλημά του είναι ζήτημα… ειδικής ιατρικής αγωγής ή απλά, αγωγής.
Τα 81 εκατομμύρια είναι ακόμα «ζεστά» και η ειλικρίνεια των προθέσεών του θα αποδειχτεί όταν ξεχαστούν οι υποσχέσεις για καλή συμπεριφορά και… καλή πρόοδο.

https://www.youtube.com/watch?v=b10QrtAxS3E