ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις, πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να εξετάσεις καλύτερα όσα σε απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα έχεις την τάση παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν, και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, και μην περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά, διανύεις μια περίοδο, όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις πίσω τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύψουν.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία, και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η ενέργεια που σου χαρίζει σήμερα η θέση της Σελήνης στους Διδύμους, σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως, με την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η τάση απομόνωσης που θα σε πιάσει σήμερα, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Περιόρισε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές τους άλλους και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, μην κάνεις πίσω σήμερα, σε σχέση με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.