“Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστέκονται”, έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της από το λογαριασμό της στο Twitter, η 25χρονη Ζέλντα Ουίλιαμς-κόρη του πρόσφατα εκλιπόντος ηθοποιού, Ρόμπιν Ουίλιαμς-ως απάντηση στο εκφοβισμό που δέχθηκε από διάφορα troll του διαδικτύου, τα οποία την ανάγκασαν να παρατήσει προσωρινά τον προσωπικό της λογαριασμό.

“Όσον αφορά εσάς που μου στέλνετε αρνητικά συναισθήματα, να ξέρετε ότι ένα ελάχιστο μέρος του πατέρα μου στέλνει ένα σμήνος περιστέρια να τα κάνουν πάνω στο αμάξι σας. Αμέσως μόλις το πλύνετε. Στην τελική, του άρεσε κι εκείνου να γελά”, πρόσθεσε σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει κάπως την ατμόσφαιρα. 

Τα σχόλια των διαφόρων χρηστών εντοπίζονταν στο γεγονός ότι η Ζέλντα, δεν είχε αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες με τον πατέρα της πριν πεθάνει, όπως συμβαίνει τώρα, λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Το συγκεκριμένο πάντως περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση του αντιπροέδρου του Twitter, Ντελ Χάρβεϋ, ο οποίος παρενέβη δηλώνοντας πως “το κοινωνικό δίκτυο επανεξετάζει την πολιτική του στα ζητήματα αυτά έτσι ώστε να αποφευχθούν όσο είναι δυνατό, παρόμοια κρούσματα στο μέλλον”.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ζέλντα Ουίλιαμς: