Είμαστε κι εμείς οι σπανοί περίεργοι τύποι…

Να έχεις πατήσει τα 30, όπως καλή ώρα η αφεντιά μου και να μην μπορείς να κάνεις ένα ξύρισμα της προκοπής, να αφήσεις ένα καλοσχηματισμένο μούσι τριών ημερών. ρε αδερφέ, ένα μουστάκι, το κατιτίς μας. Και να περνάνε από δίπλα σου 17χρονα με ένα μούσι να! Μη σου τύχει. Ο πατέρας μου, μάλιστα, κάθε φορά που με βλέπει να ξυρίζομαι σκάει στα γέλια. Και να φανταστείτε ότι εξαιτίας των δικών του γονιδίων είμαι εγώ σπανός…

Και είναι και οι άλλοι, οι ακατανόμαστοι, οι δασύτριχοι.

Που δεν ξυρίζονται μια μέρα και βγάζουν όσο μούσι βγάζω εγώ σε ένα τρίμηνο. Τους ζηλεύω, δεν θα πω ψέματα. Όσο να ΄ναι, δεν υπάρχει άντρας που να μην του πηγαίνει το μουσάκι.

Για ένα πράγμα, όμως, δεν τους ζηλεύουμε εμείς οι σπανοί και κατά κάποιον τρόπο παίρνουμε την εκδίκησή μας: από τις τρίχες που κατακλύζουν ολόκληρο το σώμα τους και τις οποίες οι κακόμοιροι πασχίζουν να ξεφορτωθούν με κάθε μέσο: ξυράφια, μηχανές, κλαδευτήρια, κεριά.

Ορισμένοι από αυτούς, βέβαια, δεν χαμπαριάζουν και έχουν αποδεχτεί τη τρίχα στην πλάτη, στα χέρια, στα πόδια, στο στήθος. Και μιλώντας για στήθος, υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν τερματίσει ακολουθώντας μια νέα διαδικτυακή μόδα σε Instagram και Twitter.

Ονομάζεται #ChestHairBikini και στην ουσία αφορά μαντραχαλάδες που ξυρίζονται στο στήθος αφήνοντας μόνο ένα περίγραμμα που παραπέμπει σε… μπικίνι.

Κάτι τέτοιο, δηλαδή.

 

 

Δεν ξέρουμε αν βγαίνουν φόρα παρτίδα και στις παραλίες έτσι. Αν ναι, ο Ποσειδώνας να βάλει το χέρι του…

 

 

Ούτε, επίσης, γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη… μόδα έχει κάνει την εμφάνισή της στα ελληνικά νησιά. Αν ναι, να επιληφθεί άμεσα το λιμενικό με πρόστιμο (και φυλάκιση αν χρειαστεί).