ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, ενώ θα δεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα, τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στην ζωή σου, θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που θέλεις. Κράτησε λίγο αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Υδροχόο. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με τις διάφορες δραστηριότητές σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις, για σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν την δύσκολη ημέρα, χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο του Υδροχόου και που επηρεάζει όλους, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Ωστόσο, φρόντισε να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν δείχνανε ακατόρθωτα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση, κινήσου έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητες σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μόνο φρόντισε να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, την σημερινή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.