Προς: κο Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Υπ. Εξωτερικών, Υπ. Εθνικής Άμυνας

(Το παρόν κοινοποιείται προς: Club Nammos, Ελληνικό Σωματείο Νονών της Νύχτας, Μονή Εσφιγμένου)



Αγαπητές πολιτικές μαριονέτες,
Αγαπητοί Κύριοι,

Και δεν κατάλαβα, δηλαδής; Ποιος είναι ο κος Πούτιν που θα αποφασίζει και θα διατάζει και θα κάνει τον κόσμο ολάκερο να τρομάζει επειδή, λέει, δεν θα αγοράζει η χώρα του ντομάτες για τη χωριάτική του από τας Ευρώπας και τους υποδέλοιπους δυτικούς; Που να του σπάσει η μπάμπουσκα που έχει στο σαλόνι του, του μετα-τσάρου!

Να ορθώσουμε το ανάστημά μας, κύριοι. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Για μία ακόμη φορά, να βγούμε μπροστάρηδες. Και να αντιδράσουμε στην αντίδραση της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις κυρώσεις των ομπαμομερκελοϋπολοίπων, που προηγουμένως είχαν αντιδράσει για τα χαΐρια των Ρώσων στην Ουκρανία και το αεροπλάνο που κατέρριψαν. Μύλος η κατάσταση, αλλά στη σφαίρα της διπλωματίας για όλα υπάρχουν λύσεις. Δεν θέτε τα νεκταρίνια, τα ακτινίδια, τα ροδάκινα και τα ψάρια μας, αρκουδιάρηδες; Θα σας δείξουμε εμείς, θα δείτε τι θα πάθετε!

 


Μέτρο Νο1

Απαγόρευση εισαγωγής βότκας.


Το μέτρο θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από χτες κιόλα, μεσούσης της τουριστικής περιόδου και με επίσημη τελετή έναρξης την μαρτυρική Μύκονο. Εκεί να σε δω Βλαδίμηρε. Και πάλι καλά να λες… Τυχερός είσαι που δεν προχώρησες στην απαγόρευση των εισαγωγών μία βδομάδα πριν, γιατί αν απαγορεύαμε κι εμείς με τη σειρά μας την κατανάλωση βότκας στο πάρτι του Ρέμου και του Χούλιο που πήγαινε χιλιάρικο το κεφάλι, θα έμπαινες μέσα και τώρα θα πουλούσες κάστανα στη Κόκκινη Πλατεία.

 

Μέτρο Νο2

Απαγόρευση εισαγωγής Ρωσίδων εργαζομένων σε ελληνικά κέντρα αναψυχής.


Θα μπορούσα να γράψω απλώς «κωλόμπαρα» αλλά δεν θα ήταν πρέπον σε μια επίσημη επιστολή όπως η παρούσα. Καλείστε, λοιπόν,ως κεφαλές της ελληνικής πολιτείας να έρθετε σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τον υπόκοσμο της χώρας που κινεί τα νήματα σε κέντρα αυτού του είδους και να κανονίστε τις τεχνικές λεπτομέρειες για τη διεκπεραίωση του μέτρου. Δεν είναι δα και η πρώτη φορά που θα τακιμιάσετε. Εμπρός!

 

Μέτρο Νο3

(Μιλώντας για υπόκοσμο…) Απαγόρευση Ρώσικης ρουλέτας.


Παρακαλούνται οι εγχώριοι γκάνγκστα και οι αστυνομικές αρχές να πάψουν να κοπιάρουν το Μόσκοβο και να εισαγάγουν τεχνογνωσία στον τομέα των βασανιστηρίων και των ανακριτικών μεθόδων από άλλες χώρες με τις οποιές οι εμπορικές μας σχέσεις συνεχίζονται απρόσκοπτα. Ενδεικτικά προτείνονται οι εξής: Κίνα (Μαρτύριο της Σταγόνας),  Ρουμανία (Βραστά Αυγά στις Μασχάλες), Τουρκία (Μαρτύριο της Φάλαγγας), Γερμανία (Μαρτύριο της Λιτότητας).

 

Μέτρο Νο4

Απαγόρευση εισόδου Ρώσων υπηκόων στο Άγιον Όρος.


Θα την ακούσουν οι ομόδοξοι που συρρέουν κάθε χρόνο στην πολιτεία του Άθω κατά χιλιάδες προκειμένου να αγαλλιάσει η ψυχούλα τους. Πρόταση-ευκολάκι: Γυρνάμε 90 μοίρες την ταμπέλα που υπάρχει στο δρόμο μπροστά από την είσοδο της πολιτείας και αντί για τη Μονή Εσφιγμένου οι θεοσεβούμενοι θα πέσουν πάνω στους αλαλάζοντες παραθεριστές του Αρμενιστή και του Μαρμαρά που κάνουν τη φιγούρα τους στο δεύτερο πόδι της Σιθωνίας. Δαίμονες θα κατακλύσουν τη ψυχή τους και με την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη θα χορεύουν μέσα στους καθεδρικούς της Μόσχας όπως οι Pussy Riot. Παρ’ τον κάτω τον Πούτιν!

 

Μέτρο Νο5

Στρατιωτική πολιορκία Μενιδίου, Ασπροπύργου, Καλλιθέας.


Στα αθηναϊκά αυτά λημέρια και προάστια, διαμένει πλήθος Ρώσων αλλά και ρωσόφιλων πολιτών. Τους οποίους τους αγαπάμε επειδή ορισμένοι από αυτούς κουβαλάνε καλάσνικοφ και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς επειδή φτιάχνουν απίστευτα πιροσκί και μπορτς και να ξέρουν πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί τους. Πρόκειται για ακραίο στρατιωτικό μέτρο, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν μας μένει άλλη επιλογή. Θα δείξουμε έτσι στον Βλαντιμίρ (πού κάτι ξέρει κι αυτός από στρατιωτικές κινήσεις-ματ) πως μπορεί να μην απαγόρευσε την εισαγωγή γουναρικών από την όμορφη Καστοριά, αλλά εμείς έχουμε ακόμη αρκετά ράμματα για τη γούνα του…

Σπακόι Νοτς, μπινταρά!

ΥΓ:  Και κάτι τελευταίο ρε συ Πρόεδρα. Τώρα που μας απαγόρευσες να σου στέλνουμε όσπρια, πώς θα κάνεις πράξη το δεύτερο συστατικό στοιχείο από το αγαπημένο σου τρίπτυχο; Αυτό μωρέ, με τη μαγκιά και την εξάτμιση.