ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Δία θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα θέματα που σε απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις το χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, αλλά άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, θα περάσεις κάποια αγωνία αυτήν τη Τρίτη γύρω από τα οικονομικά σου, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα, από εκεί που δεν τα περιμένεις. Χάρη βέβαια στη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία από το ζώδιό σου, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Τρίτη θα σε ευνοήσει αρκετά. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό, και η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία σου θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Τρίτη θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, θα είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στην ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει και σε κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου και καλό θα είναι να ξεκινήσεις από σήμερα να το κάνεις. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.