Σας λέει κάτι το όνομα Betty Jo Simpson; Αν όχι, ας προχωρήσουμε στις απαραίτητες συστάσεις. Από εδώ, η απίστευτη persona του Instagram που μέσα σε μερικούς μονάχα μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα από το λογαριασμό της την προσοχή από 700 χιλιάδες περίπου followers.

Στα 80 της και έχοντας χτυπηθεί από την επάρατη νόσο, η γιαγιά Betty με τη βοήθεια της 18χρονης δισέγγονής της Zach Beldon, ξεκίνησε από τον περασμένο Ιανουάριο να ανεβάζει φωτογραφίες που την δείχνουν σε διάφορες αστείες πόζες να απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί με τους ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.

Πάνω σε μια μοτοσυκλέτα, βγάζοντας την γλώσσα της μετά από το γλυκό που έφαγε, χορεύοντας μαζί με εγγόνια και δισέγγονα, ποζάροντας για selfie, ντυμένη κλόουν, ξαπλωμένη δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο… Η Betty Jo Simpson, προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες το γέλιο και κυρίως αποτέλεσε ένα φωτεινό παράδειγμα ζωής για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν από δυο ημέρες έκλεισε μια για πάντα τα μάτια της, αλλά όπως πολύ εύστοχα αναφέρει η οικογένειά της στην γνωστοποίηση του θανάτου της: “Η μάχη τέλειωσε. Η μάχη κερδήθηκε…”.