Aκόμα κι ένας ιντερνετικός κολοσσός μπορεί να το πάθει και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο στο facebook όσο και στο twitter. Για περίπου δεκαπέντε λεπτά, πριν από λίγο, εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο ένιωσαν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους.

Δεν μπορούσαν να ποστάρουν φωτογραφίες αγκαλιά με την γκόμενά τους ή το μωρό τους στο νησί. Δεν μπορούσαν ακόμα χειρότερα ωϊμέ να ξεκατινιαστούν βρίζοντας ιδεολογικούς και εν γένει αντίπαλους στον τοίχο τους, με ευγενικά χαϊκού τύπου «ψόφος σκατά καρκίνος». Να γκομενίσουν με μηνύματα, να δηλώσουν ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Café Mπιντέ της Άνω Πάνω Κερασίτσα, κι ακόμα χειρότερα να ποτίσουν τα σπαρτά τους στο Farmville.

Το κρασάρισμα αποκατάσταθηκε πριν από λίγο, όμως η ψυχική οδύνη που πέρασαν οι εθισμένοι πανικόβλητοι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, θα χρειαστεί χρόνο για να ξεπεραστεί. Η αποκατάσταση της γενικότερης ψυχικής τους υγείας όσον αφορά την εξάρτηση τους από το facebook, δεν προβλέπεται.