ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Τρίτη είναι μια μέρα σημαντικών γεγονότων και αλλαγών, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό και σιγά-σιγά θα δικαιωθείς. Η θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη σε ευνοεί αρκετά. Αποφάσισε να κάνεις μια ουσιαστική αλλαγή πορείας και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια, γιατί οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Ετοιμάσου να μάθεις κάποια νέα, που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η επιτυχία έρχεται πιο γρήγορα, όταν ξέρουμε ακριβώς τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα, να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ελέγξεις με κάθε λεπτομέρεια, όλα τα αδύνατα σημεία που μπορεί να έχεις. Όσο για κάποια σχέδιά σου που μπορεί να καθυστερούν αυτή την περίοδο, μην ανησυχείς, γιατί οι υποδομές που έχεις από το παρελθόν είναι πάρα πολύ καλές και είναι θέμα χρόνου και συγκυριών, για να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, βάλε πλώρη σήμερα για ένα νέο πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις, που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά, θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, όλα σήμερα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα, για τα θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει πάρα πολύ, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, ετοιμάσου να κρατήσεις τις ισορροπίες σε πολλά θέματα, γιατί σε περιμένουν γεγονότα που θα σε συγχύσουν αρκετά. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μπερδέματα, γιατί μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου όσο πιο ουδέτερα γίνεται και να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ίσως συμβούν κάποιες αντιπαραθέσεις σήμερα στην ζωή σου, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με μεγάλη διακριτικότητα. Προσοχή, μην δείξεις αδυναμία, γιατί μπορεί να ξεπηδήσουν δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία, γι’ αυτό βάλε ξεκάθαρους στόχους και μίλα άφοβα στα δικά σου άτομα για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Μπορούν να σε βοηθήσουν στα ενδεχόμενα διλήμματά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ισορροπείς αδιάκοπα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις ξεκάθαρα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Η οικογενειακή σου ζωή μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά, χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε υπομονή!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι αναστατώσεις της περιόδου συνεχίζονται και την σημερινή ημέρα και αλλάζουν αιφνίδια το πρόγραμμα που έχεις βάλει. Χρειάζεται ψυχραιμία και προσοχή στις κινήσεις σου. Μην επηρεαστείς από αυτά που θα ακούσεις και άφησε το χρόνο να σου δείξει τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, τα γεγονότα αυτής της Τρίτης επιβαρύνουν τον συναισθηματικό σου κόσμο και κοστίζουν συνάμα και στο πορτοφόλι σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, που πίστευες πως είχες λύσει. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και μην σε πιάνει πονοκέφαλος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά αυτής της Τρίτης για εσένα. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις με ελάχιστη προσπάθεια. Οι ευκαιρίες θα είναι γύρω σου παντού! Πρόσεχε, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί κρύβουν μέσα τους τις λύσεις, για ενδεχόμενα προβλήματα του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, είναι η κατάλληλη μέρα για να κρίνεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Για να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου όσο πιο αποτελεσματικά και γρήγορα γίνεται, πρέπει να κινηθείς με μεθοδικότητα και σιγουριά. Τότε να είσαι σίγουρος πως οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ασχολήσου σήμερα με τα σχέδια και τα όνειρά σου και πώς θα τα πραγματοποιήσεις. Η Σελήνη στην Παρθένο από το πρωί, σε γεμίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου, τον έχεις παραμελήσει. Οι μέρες αυτές είναι οι ιδανικότερες για να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας φιλίας, με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.