ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Φρόντισε να μην αντιδράς με πολλή ευαισθησία σε αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της έντονης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που θέλεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Για σένα που είσαι Ταύρος, αυτή η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα, για να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις πώς νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, με την βοήθεια που θα σου προσφέρει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν πολλές λύσεις και θα νοιώσεις ικανοποίηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και τα έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Να ξέρεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών που θα σου προσφέρει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και ενέργεια. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μη στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν θα σε επηρεάσουν στο μέλλον. Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίσουν.


ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, θα σου προκαλέσει πολύ άγχος για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Από την άλλη, όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές, πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα την σημερινή ημέρα, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε ευνοεί. Συλλογικές δουλειές ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η υπερβολική ειλικρίνειά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λέοντα και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε ακρότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, χάρη στις καλές επιρροές που θα σου στείλει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Μπορείς τώρα να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Λέοντα, θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις με τα δικά σου άτομα, για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Η ευγένεια και η λεπτότητα που αποπνέεις, αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τους πάντες. Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου, διότι μόνο έτσι θα συνεχίσεις να είσαι ευδιάθετος και να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της καθημερινότητας, βγαίνοντας πάντα νικητής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές συμπεριφορές. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις, που θα σας ικανοποιήσουν όλους.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε σήμερα να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους, αλλά και κόπωσης, και δεν θα μπορείς να λύσεις εύκολα τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Πάντως, η ημέρα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λέοντα, είναι αρκετά ευνοϊκή για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι και με πιο ήρεμους ρυθμούς μπορείς να φτάσεις τους στόχους που θέλεις.