ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, λίγο περίεργο θα είναι το σημερινό Σάββατο για εσένα. Από τη μία, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό, θα έχεις μια δυναμική στάση που θα σε οδηγήσει σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη όμως, με την αρνητική όψη της Σελήνης από τον Λέοντα με τον κυβερνήτη σου Άρη, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν, σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως, να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που κινδυνεύουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση θα σε οδηγήσει στις καλύτερες λύσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσένα, φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και, αν χρειάζεται, να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις… Μη διστάσεις!


ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Όμως, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή, αγαπητέ Παρθένε, είναι η σημερινή μέρα για εσένα και θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Σάββατο ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Τη χρειάζεσαι επειγόντως!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε, νέα θέματα θα προκύψουν σύντομα και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εσένα και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την υγεία σου και καταλήγοντας στην εμφάνισή σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Σάββατο θέλει την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα, εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να ξέρεις πως ο Άρης από σήμερα και στο εξής στον Σκορπιό είναι σύμμαχός σου και σε βοηθά να οργανωθείς όπως ακριβώς θέλεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποια εμπόδια εμφανιστούν μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει στην άκρη, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.


ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το σημερινό Σάββατο είναι για εσένα θετικό και σου δίνει κάθε δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα. Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να αποφύγεις τις αναβολές και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.