Με την Beyonce στο background να τραγουδάει παθιασμένα το «Crazy in Love”. Η νεαρή και αθώα Αναστασία (Ντακότα Τζόνσον) γνωρίζεται με τον μυστηριώδη και γοητευτικό εκατομμυριούχο Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν). Η αρχική αμοιβαία έλξη θα εξελιχθεί απρόβλεπτα. «Μ’ αρέσει να ελέγχω» θα της πει από την αρχή της γνωριμίας τους. Κάτι που η Αναστασία θα το κατανοήσει μόλις μυηθεί στις σαδομαζοχιστικές του ορέξεις, παραδομένη στη γοητεία και τους δαίμονες του, κι αντιμέτωπη με τους δικούς της και την ανακάλυψη μιας κρυφής πτυχής του εαυτού της.

Το θρυλικό πλέον άρλεκιν σαδομαζό μεταρομάντζο – τριλογία της Ε.Λ. Τζέιμ που έλιωσε στα χέρια εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας τους (;) τη ζωή, έγινε ταινία από την Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, της οποίας το πρώτο «καυτό» trailer κυκλοφόρησε μόλις σήμερα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου του 2015. Πανέξυπνο εμπορικό τέχνασμα για ένα φαινόμενο που υποθετικά άλλαξε την αντίληψη του ρομαντισμού για πολλές γυναίκες. Προσθέτοντας δίπλα στα τριαντάφυλλα, ένα σκοινί για δέσιμο, ένα μαστίγιο για χάδι, και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα αν και όχι τόσο βολικά αξεσουάρ.

Καλού κακού βάλτε μια ηχομόνωση στο σπίτι σας, γιατί του Αγίου Βαλεντίνου του χρόνου, προβλέπεται να πέσουν χαστούκια από τους γείτονες στο κρεβάτι.