«Θα γυρίσω μόνο για τον Παναθηναϊκό». Αυτή την υπόσχεση έδωσε ο Νικ Καλάθης στον κόσμο του Τριφυλλιού, μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις βρίσκεται στην Ελλάδα για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, που αναχωρεί την Τρίτη για το Καρπενήσι, και πέρασε από το γραφείο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Το κλίμα βεβαίως ήταν εξαιρετικό και φαίνεται από τις δηλώσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως: «

Με μεγάλη μου χαρά συνάντησα τον Νικ Καλάθη με τον οποίο συζητήσαμε πολλή ώρα. Ο Καλάθης μας διαβεβαίωσε πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη τότε θʼ αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Βεβαίως του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας με την Εθνική μας ομάδα».

Ο Νικ Καλάθης τόνισε πως στόχος του να βελτιωθεί στο ΝΒΑ και πως όταν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα έρθει μόνο για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος από το γεγονός ότι βρέθηκα ξανά στο περιβάλλον του Παναθηναϊκού ώστε να συναντηθώ και να συζητήσω με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Επειδή θα πρέπει να πούμε την αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατό καλύτερα στο ΝΒΑ αλλά το βέβαιο είναι πως όταν επιστρέψω στην Ευρώπη θα αγωνιστώ μόνο στον Παναθηναϊκό».