ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις οδηγήσει τον εαυτό σου στα άκρα. Αυτή η Δευτέρα όμως, με την Σελήνη από τον Ταύρο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό τη βοήθεια του συντρόφου σου.


ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του το αρνηθείς, όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, βάλε σήμερα σχέδια για το μέλλον, γιατί θα έχεις την βοήθεια των πλανητών για να τα προωθήσεις με αποτελεσματικότητα. Πρόσεξε μόνο να τα οικονομικά σου, γιατί πρέπει άμεσα να παγώσεις όλα τα περιττά έξοδα προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ανάλογη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πρέπει να επιδείξεις και στην οικογένειά σου, προσφέροντάς τους τη βοήθειά σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου και σε επηρεάζει άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιος από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα σε δικαιώσει απόλυτα.


ΛΕΩΝ

Σήμερα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Λέοντα, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου με δικά σου άτομα για να νιώσεις καλύτερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουνε όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Δευτέρα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και σε επηρεάζει. Μεγάλη μόνο προσοχή χρειάζεται να δείξεις στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι “σε παίρνει” οικονομικά. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναζήτησης η σημερινή Δευτέρα για το ζώδιό σου. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε πιάνουν τα αυταρχικά σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, έντονων διαφωνιών και εντάσεων για το ζώδιό σου. Περίεργα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αναγκάσουν να κλειστείς στον εαυτό σου, πράγμα το οποίο διόλου δεν επιθυμείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε σήμερα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που ακόμη σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Βγες λίγο έξω από το σπίτι σου, γιατί θα σου κάνει καλό να αποχωριστείς τις σκοτούρες σου, έστω και πρόσκαιρα. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μελαγχολείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ημέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Καλή ημέρα και για να ασχοληθείς με την ξεκούρασή σου. Μην αναλώνεσαι άσκοπα στις συναναστροφές και κράτησε ένα μέρος του εαυτού σου για εσένα τον ίδιο.


ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες, θα είναι η σημερινή Δευτέρα για εσένα. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι λες, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.