ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, μην βιαστείς και φρόντισε να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.



ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και σε οδηγούν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.



ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσεις αναλόγως, τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια, κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει, ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Μην καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μη λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, φίλε Υδροχόε, θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί, δούλεψε περισσότερο, για να τα φέρεις εις πέρας.



ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην “χάσεις την μπάλα”. Θα υπάρξουν μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.