Μια μέρα ο “Μεγάλος” στον ουρανό λιγουρεύτηκε να ακούσει θεία μουσική του Χάντελ και του Γκλουκ. Υπήρχε ένα κοριτσάκι κάτω στην Αγγλία που ήταν τηλεφωνήτρια και είχε καλή φωνή. Το κοριτσάκι πρόκοψε να παντρευτεί έναν τραπεζικό υπάληλο κι έτσι σταμάτησε τη δουλειά της και ασχολήθηκε με τη μουσική. Είχε και καλό χαρακτήρα, βοήθαγε παντού όταν οι Ναζί βομβάρδιζαν τη χώρα της. Άρα τον παράδεισο τον είχε εξασφαλισμένο για να μελώνει η ψυχή με την καλοσύνη και το τραγούδι της.

Βέβαια υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις και σούσουρα από τα Χερουβείμ και Σεραφείμ και τα άλλα αγγελάκια της Άνω Χορωδίας. Σου λέει “άμα ο Μεγάλος φέρει αυτή εδώ, εμείς θα μείνουμε χωρίς δουλειά και δεν γνωρίζουμε να κάνουμε και κάτι άλλο”. Πανικός στον Παράδεισο. Τελικά τους έπεισε ο Μεγάλος πως εκείνη δεν θα ανακατευόταν στη δουλειά τους. Κι έτσι δέχτηκαν να στείλει ο Κύριος έναν καλπάζοντα καρκίνο στο κορτσάκι και να τη φέρει κοντά του πάνω στην άνθηση της.

Και η Καθλίν Φεριέρ που ήταν μέσα κι έξω ένα λουλούδι ανθισμένο, δεν μαράθηκε ποτέ.

*Γεννήθηκε το 1912 και πέθανε πάσχοντας χρόνια από καρκίνο το 1953 στο απώγειο της δόξας της. Κανείς δεν ήξερε την ασθένεια της, μέχρι το θάνατο της.