Το τεύχος Ιουλίου του NEWPOSTER κυκλοφόρησε

Κατεβάστε το NEWPOSTER ΕΔΩ

Είναι Μανιάτης στην καταγωγή, Βοστονέζος στη συμπεριφορά και Έλληνας στην ψυχή. 

Ο Γιώργος Μπεχράκης, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες της διασποράς, σπουδαίος επιστήμονας και ακόμα καλύτερος επιχειρηματίας, κατάφερε να αποκτήσει περιουσία που ξεπερνά σήμερα το ένα δισεκατομμύριο δολάρια ακολουθώντας μόνο μία αρχή: Να μαθαίνει και να εμπιστεύεται.

Γιος Ελλήνων μεταναστών, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, δεν δίστασε να πάρει ρίσκα στη ζωή του χτίζοντας έτσι μια πραγματική αυτοκρατορία στο χώρο των φαρμάκων. Ξεκίνησε πάμφτωχος, αλλά όπως λέει «στην Αμερική, εάν δουλέψεις, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Μια πραγματική περιουσία».

Πριν από μερικά χρόνια μάλιστα έκανε δωρεά ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ προκειμένου να ξεκινήσει μία έρευνα από το συγκεκριμένο ίδρυμα στον ελληνικό πληθυσμό για το κάπνισμα, αφού πίστευε -και πιστεύει- ότι σε μία ανεπτυγμένη χώρα δεν πρέπει να ξεκινούν το τσιγάρο παιδιά 11 χρονών.

Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, που η πορεία του στη φαρμακοβιομηχανία θα μπορούσε να αποτελέσει οδηγό για επίδοξους… εκατομμυριούχους, μιλά στο NEWPOSTER για όλα αυτά που τον έκαναν ξεχωριστό και υπερήφανο Έλληνα.