ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώθεις αρκετή πίεση, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να μπερδέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως και να έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.


ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης, για τελευταία ημέρα στο ζώδιο των Διδύμων. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με κάποια γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά και στα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι, όμως, με θέματα τα οποία δεν επείγουν, γιατί θα αφήσεις πίσω άλλες προτεραιότητες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα βλέπεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.



ΛΕΩΝ

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα, εμφανίζονται στο προσκήνιο και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πιο σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα-ίσα, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλα με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι, φτάνοντας στα όριά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως, να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.



ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι κάποια θέματα, με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς, αλλά τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλα τους και ζήτησε ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, θα σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου, για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου, θα σε βγάλουν σήμερα από πολλές δυσκολίες. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν σε ήδη υπάρχοντα, κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, για να τα καταφέρεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι, που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.



ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν σήμερα στα σχέδιά σου, δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Άλλωστε, οι αλλαγές που σου συμβαίνουν είναι αρκετές και δεν πρέπει να τις αγνοείς. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή, για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει, αλλά μην το βάλεις κάτω, εξ αιτίας κάποιων μικρών εμποδίων, που μπορεί να παρουσιαστούν.