Τι να την κάνεις την Τζούλια με τη σαμπάνια όπισθεν αν έχεις τον μπαλαδόρο να σου κάνει το πουλί του δώρο; Πάντα πρωτοποριακή η εταιρεία παραγωγής ταινιών εναλλακτικής τέχνης Sirina Productions ανακοίνωσε πως άυριο στα περίπτερα κυκλοφορεί ένα νέο έπος αστρονομικής σεξουαλικής βιολογίας με πρωταγωνιστή πασίγνωστο σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον μάλλον ανέμπνευστο τίτλο «Η εκδίκηση ποδοσφαιριστή  Α Εθνικής με sex tape. Κατ’ αρχάς να σχολιάσω το ρατσισμό του τίτλου. Ποιος σας είπε ότι ο ποδοσφαιριστής της Άλφα πηδάει καλύτερα από αυτόν της Γάμα; Που σαν γάμα εχει και το όνομα έχει και τη χάρη. Άσε που εκεί μαζεύονται τα πιο αγριεμένα και στα ντουζένια τους επαρχιωτόπουλα. Όταν πάνε Άλφα, ας’ το, τους πέφτει.

Την είδηση την ψαρέψαμε από τον www.sportdog.gr που με τη σειρά του την ανακάλυψε στο site της Sirina Productions www.sirina.tv (Aυτό το tv με φοβίζει λίγο ως προοπτική να γίνει συνδρομητικό κανάλι). Η ανακοίνωση του site της Sirina γράφει τα εξής: “Απο τη Μύκονο και τα γούστα με παρέες, στο πλατό του κορυφαίου Έλληνα πορνοπαραγωγού. Τον γνωρίσαμε στα γήπεδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ψηλό παιδί πολύ γυμνασμένο με μοναδικές ικανότητες στο να σκοράρει και να παίρνει στην πλάτη την ομάδα του. Απο αύριο ωστόσο θα τον δούμε να παίρνει στην… πλάτη του και δυο τουλάχιστον πρωταγωνίστριες του Δημήτρη Σειρηνάκη. Η πληροφορία δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Ο ποδοσφαιριστής όχι απλά παίζει στην ταινια που κυκλοφορεί αύριο αλλά έχει υπογράψει συμβόλαιο για δυο ακόμη.”

Ξεπερνάω αυτό “τα γούστα στη Μύκονο με παρέες”. Με ποιον; Το Λάκη Γαβαλά; Ξεπερνάω κι ότι θα πάρει στις πλάτες του δύο πορνοστάρ. Μα χριστιανέ μου, αυτό δεν είναι τσόντα με το να παίρνει στις πλάτες του ο πρωταγωνιστής τις κυρίες. Μασάζ θα του κάνουν ή θα τις πηδήξει τελικά; Τρεις ερωτήσεις: 1) Προπονήσεις θα συνεχίσει να κάνει κι αν ναι με τι αντοχές; 2) Γίνεται σε μία από τις άλλες ταινίες του να μην έχει συμπρωταγωνίστρια τη Μαριάνα Ντούβλη; 3) Εκεί στη Sirina δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να γυρίσετε τσόντα και με γνωστό δημοσιογράφο; Τάσο Θεοδωρόπουλο με λένε και δέχομαι ακόμα και να παίζω δεύτερο ρόλο δίπλα στον ποδοσφαιριστή.