Το τέταρτο τεύχος του Newposter, του δωρεάν ηλεκτρονικού πολιτικού περιοδικού για iPad,  μόλις κυκλοφόρησε. 

Κατεβάστε ΕΔΩ δωρεάν το NEWPOSTER 

Θα βρείτε ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, (οι οποίες ενίοτε γίνονται πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες όπως είδατε στο προηγούμενο τεύχος με το θέμα για τα κουπόνια αντί για μισθούς). 

Ποια φανερά και κρυφά εμπόδια έχει μπροστά της η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες, έως την κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πώς διαπραγματευόμαστε για τη διευθέτηση του χρέους με τους Γερμανούς. Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη στάση των Ελλήνων εκπροσώπων.

Τι θυμόμαστε από τη διετή διακυβέρνηση Σαμαρά. Ποια στελέχη είναι στον κεντρικό πυρήνα του Μαξίμου και ποιοι αποχώρησαν σταδιακά από τους «προεδρικούς φρουρούς». Η μετεξέλιξη της ΝΔ, η επανίδρυση και οι ενδιάμεσοι χώροι.

Τα τρία σενάρια για να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

Η δύσκολη πλέον συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και η κρίση στο κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Παρασκήνιο με «γιάφκες», δείπνα και κρυφές «ζυμώσεις» για το μέλλον της κεντροαριστεράς.

Γκρίνια και συμμαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι σκέφτεται ο Αλέξης Τσίπρας για την πορεία του κόμματος. Ποιοι τον τραβούν προς το κέντρο και ποιοι προς τα αριστερά.

Αποκλειστικό: Πέντε δισεκατομμύρια ευρώ κόστισαν στο Πολεμικό Ναυτικό οι «τσαμπουκάδες» της Άγκυρας.

Αυτοψία στη Λέσβο. Το νησί με χιλιάδες ιστορίες πόνου για παράνομους μετανάστες. Δείτε το κοντινότερο σημείο των στενών μεταξύ Λέσβου και Τουρκίας που προτιμούν οι δουλέμποροι.

Ποιοι Δήμαρχοι αντιδρούν στην πώληση των «φιλέτων» του δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακόμα,

Η Ελλάδα στην παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή της Βραζιλίας και η επόμενη ημέρα μετά τον Σάντος και τον Καραγκούνη.

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας σε αριθμούς. Ποια ρεκόρ καταρρίφθηκαν.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις:

  • Θέμης Προδρομάκης: ο Έλληνας επιστήμονας που εφηύρε τη συσκευή για τη διάγνωση σοβαρών ασθενειών.
  • Γιώργος Μπεχράκης: ο φαρμακοποιός της Βοστόνης που έγινε δισεκατομμυριούχος
  • Φίλιππος Πλιάτσικας: ο γνωστός τραγουδοποιός μιλάει για μουσική και …μαγειρική!

Και, βεβαίως,«ταξιδέψετε» τον ουρανίσκο σας με γευστικούς μεζέδες.  Έτσι όπως θα κάθεστε στην παραλία διαβάστε, επίσης, ποιοι κέρδισαν και ποιοι έχασαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.