Πολλές διασημότητες έχουν νιώσει κατά καιρούς την ανάγκη να κάνουν γνωστό ποιος ήταν ο πρώτος τους ερωτικός σύντροφος. Άλλοι, πάλι, το άφηναν να προκύπτει από τα λεγόμενα τους. Είτε κατά λάθος, είτε για λόγους αυτοπροβολής.

Άσχετα από την αιτία, τέλος πάντων, μερικά από τα ζευγάρια που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία, είναι τα παρακάτω:

1. Η… όποιο-τίτλο-θέλετε-δώστε-της, Kim Kardashian πριν γίνει γνωστή από το ξεπεταχτό βιντεάκι με τον προικισμένο Ray J, απώλεσε την ωραιότητα της παρθενίας της, από τον T.J. Jackson, ανιψιό του Μιχαλάκη του Jackson.   


 

2. Η Jessica Simpson είχε δηλώσει ότι θα μείνει παρθένα μέχρι το γάμο της με τον Nick  Lancey. Τον οποίον, τελικά, παντρεύτηκε μετά από σχέση κάποιων χρόνων το 2002, σε ηλικία 20 ετών.    

 

3. Ο Joe Jonas είχε δηλώσει ότι θα χάσει την παρθενιά του στα 20 του. Σε αυτή την ηλικία ήταν μαζί με την Ashley Greene.

 

4. Η Selena Gomez έγινε… γυναίκα από τον Justin Bieber. Ο Justin το ισχυρίστηκε, η Selena δεν το αρνήθηκε.

 

5. Ο γνωστός από το Home Alone, Macaulay Culkin είχε από τα πολύ εφηβικάτα του σχέση με την συνομήλική του Mila Kunis. Έμειναν μαζί 7 χρόνια, οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση…

 

6.  Η ιστορία λέει ότι η Paris Hilton στον πρώτο που ενέδωσε ήταν στον  αδελφό του Tori Spelling, Randy, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.