Οι αστροπροβλέψεις της Τετάρτης 6/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη εξαιτίας των τελευταίων εντάσεων που υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα κρατήστε ήπιους τόνους μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο καθημερινός αγώνας για καταξίωση και για ικανοποίηση των επιθυμιών σας συνεχίζεται μην σταματήσετε σε λίγο θα φτάσετε εκεί που θέλετε.
 

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα και μετά θα βρεθείτε αρκετά κοντά σε δικούς σας ανθρώπους που είχατε ξεχάσει λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχατε το τελευταίο διάστημα. Δώστε μια μέρα όμως και  στον εαυτό σας χρόνο για να ξεκουραστείτε, καθαρίστε το μυαλό σας από άχρηστες πληροφορίες και προχωρήστε μπροστά.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σήμερα στα επαγγελματικά σας όλοι εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου ακόμη και σε οικογενειακά ή ζητήματα περιουσιακά. Χαλαρώστε και περάστε αυτήν την περίοδο ήσυχα, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις γιατί οι αντοχές σας δεν είναι και τόσο καλές 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από οικονομικές καταστάσεις που έχουν προκύψει από το παρελθόν και για να ηρεμήσετε τελείως κλείστε τις καταστάσεις αυτές. Φροντίστε επίσης να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής στη καθημερινότητα σας κι αν μπορείτε απαλλαγείτε από το έντονο άγχος.
 

ΛΕΩΝ

Πολύ σύντομα θα βρεθεί μια λύση στα επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Η ανεβασμένη σας διάθεση σας βοηθάει να εκφράσετε πιο εύκολα τον ερωτισμό σας στον σύντροφό σας. Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να δείτε με μια πιο ανάλαφρη διάθεση αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και να μην μελαγχολείτε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ένταση με τον σύντροφο σας αλλά και τους συνεργάτες σας στον εργασιακό σας χώρο και ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και σας χαλαρώνουν. 
 

ΖΥΓΟΣ

Αφιερώστε σήμερα περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας στη γυμναστική και για λόγους υγείας γιατί δεν ασχολείστε και τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα. Κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις θα σας αναγκάσουν να αποχωριστείτε για λίγο αγαπημένα σας πρόσωπα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη σας για τα σπορ και η ενασχόληση με τη μουσική σας βοηθάει να ξεφύγετε από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας προβλήματα. Ένα ταξίδι μακρινό ίσως και στο εξωτερικό, είναι μια πολύ καλή ιδέα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ζήσετε νέες εμπειρίες και υπέροχες στιγμές.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κάνετε έξοδά που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Ένας καινούργιος φίλος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, θα τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα. Αφήστε τους άλλους να σας δείξουν τι μπορούν να κάνουν για να σας φτιάξουν τη διάθεση. 
 

ΙΧΘΥΕΣ

Η έλξη που νιώθετε για ένα άτομο της παρέας σας, έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τους δυο σας. Είναι κρίμα για έναν ενθουσιασμό να χάσετε ένα πολύ καλό φίλο. Στενές προσωπικές σας σχέσεις η επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο για να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr