Το πιο δυνατό σημείο των περιοδικών ήταν ανέκαθεν το εξώφυλλο τους. Μέσα από αυτά έχουν γίνει αποκαλύψεις, έχουν προωθηθεί, έχουν τιμηθεί και έχουν λοιδορηθεί άνθρωποι και καταστάσεις. Vogue, TIME και πολλά άλλα περιοδικά-θρύλοι, πέρασαν μαζί μετα πρόσωπα που απεικόνιζαν για πάντα στην λαμπερή ιστορία του κόσμου.

Janet Jackson

Φήμες θέλουν τον τύπο που προσέφερε “κάλυψη” στην ισχυρή γυναίκα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος να πληρώθηκε και με το παραπάνω. Αυτές είναι δουλειές μάγκα μου…

Demi Moor

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, τελείως γυμνή, εντελώς γοητευτική και καθόλου πρόστυχη η  Μεξικάνα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Vanity fair.

LeBron James και Gisele

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA και η αδιανόητα όμορφη Βραζιλιάνα τα έδωσαν όλα σε πόζα King Kong, για χάρη του περιοδικού μόδας Vogue.

Jennifer Aniston

Στο εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού GQ η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός φοράει γραβάτα. ΜΟΝΟ ΓΡΑΒΑΤΑ! Και για όσους δεν το καταλάβατε… ΦΟΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ wink

Ellen DeGeneres

“Yep, I’m Gay” και βαθιά υπόκλιση για κάθε άνθρωπο που δεν φοβάται να μιλήσει γι’ αυτό που αισθάνεται και είναι. Ειδικά όταν το κάνει στο εξώφυλλο του TIME!

Jason Collins

Στον ίδιο δρόμο και ο διάσημος μπασκετμπολίστας, που επέλεξε το αθλητικό περιοδικό Sports Illustrated για να μιλήσει ανοιχτά και χωρίς φόβο.

Barack και Michelle Obama

Καυστικό χιούμορ από το περιοδικό Τhe New Yorker, με θέμα το διάσημο για την αγάπη του ζευγάρι…

Darine Stern 

Η πρώτη Αφρο-Αμερικανίδα,που κόσμησε εξώφυλλο του Playboy, το 1971.

Θηλασμός και κοινωνία

 Μέσω εξώφυλλου του Time, τίθεται το ερώτημα μέχρι πού μπορεί ή πρέπει να φθάνει η μητρική φροντίδα;

John και Yoko

Η φωτογράφιση έγινε λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του John, στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, από την Annie Leibovitz. Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου του 1981, στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.

O.J. Simpson 

Το Time κατηγορήθηκε για το εξώφυλλο αυτό, ότι “πείραξε” επίτηδες την φωτογραφία, έτσι ώστε να φαίνεται ο O.J. Simpson πιο μαύρος.

 Μεταφυσικές ανησυχίες από το Time: “Is Gog Dead?”