Μήνυμα για το θέμα των ημερών έλαβαν το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Το θέμα των ημερών φυσικά δεν είναι άλλο από το “κροκοδειλάτσι” τσι Κρήτης, τον Μανωλιό.

Ένας ακροατής, λοιπόν, ο οποίος προφανώς είδε τα πλάνα του ερπετού σε ζωντανή σύνδεση σε κάποιο από τα ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα, που έχουν στήσει ολόκληρα συνεργεία για να παρακολουθούν τις κινήσεις του κροκόδειλου, έστειλε μήνυμα ότι το “κροκοδειλάτσι” μοιάζει στον… Πορτοσάλτε! Άντε τώρα να βγάλεις άκρη…

Πώς γίνεται να του θύμισε τον συμπαθή Άρη, το βαθύ πράσινο ερπετό; Είναι δυνατόν; Κι όμως! Το μήνυμα το διάβασε στον αέρα του ραδιοφώνου ο Δημήτρης Οικονόμου, διερωτώμενος μάλιστα “γιατί, δεν στέλνουν οι ακροατές αυτά τα μηνύματα την ώρα που είναι στον αέρα ο Άρης;”.

Ίσως όπως είπε, διότι γνωρίζουν οι ακροατές ότι είναι φίλοι και συμμαθητές και καθόντουσαν και στο ίδιο θρανίο με τον Άρη και γι’ αυτό του στέλνουν τα μηνύματα να τα πει ο ίδιος και να μην παρεξηγηθεί.

Στο συγκεκριμένο μήνυμα, πάντως, ο αποστολέας το πάει και παραπέρα. Όχι μόνο γράφει ότι ο κροκόδειλος του θύμισε τον Άρη, αλλά τον χαρακτηρίζει ως “Κροκο…σάλτε”!

Αυτά μετέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου, αυτά σας μεταφέρουμε κι εμείς. ‘Ακου εκεί Κροκοσάλτε!