Η ώρα ήταν λίγο πριν από τις 8 χθες το απόγευμα. Η Κηφισίας, ως συνήθως, πηγμένη. Στην αρχή λίγο μετά τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα αυτοκίνητα κινούνται με ρυθμούς που επιτρέπουν να πιάσεις την κουβέντα, να γνωριστείς και να …κεράσεις που λέει ο λόγος και ένα ποτό στο διπλανό 500ράκι, αν σου κάνει κέφι το άτομο που οδηγεί. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πεταχτείς ως το κοντινό καφέ – μπαρ και να γυρίσεις. 

Σε αυτή την δυσοίωνη εικόνα, χθες, υπήρχε κάτι που έφτιαχνε το κέφι, ανέβαζε τη λίμπιντο και ξεδιψούσε…χωρίς ποτάκι, τους οδηγούς που κινούντο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μέσα σε ένα smartάκι, του οποίου δεν θυμάμαι ούτε το χρώμα, ούτε την πινακίδα ήταν η γυναίκα – φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού και αυτό το καλοκαίρι. Η Έλενα Παπαβασιλείου. Τι φορούσε δεν φαινόταν, αλλά όλοι θα θέλαμε να μη φοράει και …πολλά με τόση ζέστη!

Η γλυκιά Έλενα λοιπόν, κολλημένη στην Κηφισίας είχε ανοίξει το παράθυρο και περίμενε να προχωρήσουν να αυτοκίνητα που ήταν μπροστά από το δικό της. Κι όχι μόνο είχε ανοίξει το παράθυρο αλλά κάπνιζε αρειμανίως δείχνοντας στους περαστικούς οδηγούς την αγανάκτησή της. Μάλιστα η δυσαρέσκειά της γινόταν ακόμα πιο εμφανής αφού φυσούσε τον καπνό από το πλάι των χειλιών της, όπως κάνουν τα …μαγκάκια! 

Τώρα, αναρωτιέμαι ποιοι το σκάσανε το κορίτσι; Οι οδηγοί που βρέθηκαν να ανεβαίνουν εκείνη την ώρα στην Κηφισίας και είχαν μπλοκάρει την κίνηση; Ή μήπως οι άνθρωποι των καναλιών που την πλησιάζουν όλο υποσχέσεις και την έχουν στο περίμενε εδώ και μήνες χωρία να καταλήγουν σε κάποιο …concept;       

Για μένα η Έλενα – the body, θα πρέπει να κάνει όλο το χρόνο διακοπές! Να τη βλέπουμε να βγαίνει από την παραλία. Την όποια παραλία….Το μισό χρόνο στις παραλίες του Βόρειου ημισφαιρίου και τον άλλο μισό του Νότιου. Για αυτό είναι φτιαγμένη