ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα μπορεί να έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις προβλέπονται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Συμβουλέψου κάποιους μεγαλύτερούς σου, γιατί η πείρα, σε συνδυασμό με τη δική σου φρέσκια ματιά, μπορεί να σε οδηγήσει πέρα από τις συμπληγάδες των σκέψεών σου, που προσπαθούν να σε συνθλίψουν. Αρκεί να γίνει η αρχή και η εξέλιξή σου θα πάρει ανοδική πορεία, που θα σε φέρει αργά αλλά σταθερά στην κορυφή.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέων, σήμερα οργάνωσε την μέρα σου με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε σήμερα, φίλε Ζυγέ, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με τη βοήθειά του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε, θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην κολλάς σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις συσσωρεύσει και σε αγχώνουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων, μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.