Οι αστροπροβλέψεις της Τρίτης 5/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Για να αναδείξετε περισσότερο την εμφάνισή σας σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε περισσότερα έξοδα, σκεφτείτε όμως είστε έτοιμοι για το βήμα αυτό. Θα σας απασχολήσει επίσης έντονα και άμεσα η κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδος. Ακολουθεί μια περίοδος γεμάτη κουραστικές καταστάσεις σε σπίτι και δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην προσπαθείτε να βολευτείτε σε βάρος των άλλων, μπορεί αυτό είναι σίγουρο ότι θα  σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ένας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Τα αυξημένα έξοδα θα παραμείνουν για λίγο ακόμη στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πολιορκηθείτε έντονα το επόμενο διάστημα από μια καινούρια παρουσία που θα έρθει στον εργασιακό σας χώρο. Σήμερα ξεκινά ένα πιο ευχάριστο διάστημα όπου όχι μόνο θα αναλωθείτε στην προώθηση των σχεδίων σας αλλά υπάρχουν και πολλές πιθανότητες όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας να γίνουν πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λένε πως οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς και εσείς θα πρέπει να ανταποκριθείτε στις δυσκολίες άλλωστε τον τελευταίο χρόνο μόνο δυσκολίες έχετε στην ζωή σας και τα έχετε καταφέρει μία χαρά. Αυτό το διάστημα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

Νέες γνωριμίες που θα κάνετε μέσω των φίλων σας  θα προκαλέσουν αναστάτωση ευχάριστη στην ζωή σας και θα σας βάλουν διλήμματα με αν θα πρέπει να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο ή όχι. Εκφράστε άφοβα τώρα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα και για το επόμενο διάστημα σας έρχονται πάρα πολλά έξοδα τα οποία εσείς δεν υπολογίζατε, αλλά μην αγχώνεστε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μια νέα γνωριμία εξάπτει την φαντασία σας και ξυπνά ερωτικά ένστικτα. Αν τώρα είστε υπεύθυνοι και συνεπείς, θα λάβετε την απαιτούμενη βοήθεια που χρειάζεστε από την οικογένειά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Καλείστε σήμερα να σηκώσετε μεγαλύτερο φορτίο για το καλό της οικογένειάς σας καθώς θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Προσέξτε όμως και την υγεία σας την οποία επιμελώς την παραμελείτε. Επίσης σήμερα θα σας απασχολήσει και ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά σας και χρειάζεται άμεση λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναλύστε σήμερα προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και σκεφτείτε λογικά πριν κάνετε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση προσοχή γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται και ειδικά όταν αυτά έχουν ξαναγίνει. Μην αναλώνετε άσκοπα τον ελεύθερο σας χρόνο, κάνοντας πράγματα που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Η διασκέδαση σας έχει γίνει έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα αν σας είναι αναγκαία πραγματοποιήστε την. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο τηλεφώνημα που θα δεχθείτε σήμερα θα αλλάξει πολλά κομμάτια στην ζωή σας και θα σταθεί αφορμή για να περάσετε όμορφες στιγμές στο άμεσο μέλλον. Η ομορφιά αλλά και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Η αίσθηση της συναισθηματικής αποτυχίας σας βαραίνει και πρέπει να βρείτε λύσεις για να την ξεπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα σας ή κάποιο πρόβλημα υγείας σας δημιουργούν συναισθηματική αστάθεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν σήμερα, σε ότι αφορά θέματα κοινωνικά η εργασιακά ίσως κρύβουν κάποιο καλό μυστικό που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σύντομα κάποιες υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας και σας απασχολούν από το παρελθόν. Τα έξοδα σας είναι πολλά αυτή τη περίοδο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να οργανώσετε τα οικονομικά και τον προϋπολογισμό σας. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας στο άμεσο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μικρή επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, θα σας δώσει κουράγιο για να κάνετε το επόμενο βήμα. Καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας μην εμπιστεύεστε άτομα τα οποία σας κάνουν τον καλό και συνεργάσιμο. Στην εργασία σας καλό θα ήταν καλό να προσέξετε τις κινήσεις σας.

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr