Σε κάθε γάμο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη νύφη. Είναι η «βασίλισσα» της βραδιάς. Όλοι οι κανόνες όμως έχουν και την εξαίρεσή τους. Στον παραμυθένιο γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, την παράσταση «έκλεψε» η παράνυμφος. Και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της! Η Πίπα Μίντλετον έγινε το αντικείμενο σχολιασμού σε όλον τον κόσμο και μέχρι σήμερα η πίσω θέα της απασχολεί τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως, μίλησε για εκείνη τη βραδιά αλλά και για το πώς ένιωσε μετά από τον καταιγισμό σχολίων για την πίσω όψη της.

«Αυτό που έγινε με μένα στον πριγκιπικό γάμο ήταν εντελώς απροσδόκητο. Η εμφάνισή μου σκοπεύαμε να είναι απλή και να ταιριάζει ως συνέχεια του νυφικού της Κέιτ».

 

Μέχρι εδώ όλα καλά. Η Πίπα όμως, με τρόμο στα μάτια δήλωσε ότι έπεσε κατά κάποιο τρόπο, θύμα bullying. (Εντάξει, μεταξύ μας το παρατράβηξε το κορίτσι).

«Αισθάνθηκα ότι υπόκειμαι σε δημόσιο bullying κατά κάποιο τρόπο, ειδικά όταν διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς… κοιτάζει την αρνητική πλευρά. Είναι δύσκολο, γιατί προσπαθώ να πορευτώ στο δρόμο μου και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε 30χρονη κοπέλα».

Εντάξει γλυκιά μου. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, που γίνεται αντικείμενο σχολιασμού για ένα μέρος του σώματος που όλοι οι άντρες τρελαίνονται.

εΠίπα, το ήξερες ότι το φορεματάκι σου θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα, μη μας λες πίπες…