Eπέστρεφαν στο Λονδίνο από το Δουβλίνο και είπαν να μετατρέψουν το βαρετό ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία. Γι αυτούς και τους συνεπιβάτες τους. «Σύμμαχος» σε αυτό δεκάδες κουτάκια μπύρας που η κεφάτη οικογένεια μετέφερε στα σακίδιά της.

Σχεδόν όλοι τους δεν αρνιόντουσαν να κάτσουν στις θέσεις τους,  προτιμώντας να σηκώνονται όρθιοι, να πηγαινοέρχονται στο διάδρομο φωνάζοντας και να τραγουδάνε δυνατά.

Ένας από αυτούς παραπάτησε τρέχοντας στο διάδρομο του αεροσκάφους προκαλώντας διάστρεμμα στον ώμο ενός επιβάτη. Κάποιος άλλος περισσότερο εφευρετικός, προσπάθησε να φτάσει ως την τουαλέτα αλλά μην μπορώντας να περιμένει (μπύρα είναι αυτή) προτίμησε να ουρήσει στο πάτωμα.

Η απίθανη πτήση της οικογένειας Μακ Ντόνα με τη Ryanair που συνέβη στις 13 Μαρτίου, τελείωσε με τη σύλληψη όλων τους από την αστυνομία του αεροδρομίου του Στάντον.

Η υπόθεση που εκδικάστηκε χτες έληξε με την καταδίκη του πάτερ φαμίλια Μάθιου Μακ Ντόνα σε 12μηνη εποπτεία, εξάμηνη  υποχρεωτική παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ, 100 λίρες αποζημίωση στην εταιρεία, 60 λίρες στον χτυπημένο επιβάτη και 85 λίρες για λοιπά έξοδα. Ο ξάδελφος του του, Πάτρικ Μακ Ντόνα, μπορεί να υπερηφανεύεται για το πιο ακριβό κατούρημα της ζωής του εφ’ όσον του στοίχισε 178 δολάρια.