Την ώρα που οι άντρες παρακολουθούν τα παιδιά της Εθνικής μας να δίνουν την μάχη για το Κύπελλο στη Βραζιλία, οι γυναίκες ρίχνουν κλεφτές ματιές στα ημίγυμνα ιδρωμένα κορμιά των ποδοσφαιριστών μας. Μεταξύ μας, δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις! Στο γεμάτο από tattoo κορμί του Κονέ; Στο κουκλίστικο πρόσωπο με την αγγελική και ταυτόχρονα σέξι ομορφιά του Καρνέζη; Ή στους κοιλιακούς του Ταχτσίδη; Το σίγουρο είναι ότι η φανέλα κλέβει τις εντυπώσεις κι αν το περιεχόμενο «τρώγεται» τότε ο συνδυασμός είναι θανατηφόρος.

Καρνέζης, Κονέ, Σαμαράς, Ταχτσίδης. Τους ακούμε από τους φίλους μας, τους συντρόφους μας αλλά ούτε τα ονόματά τους δεν ξέρουμε. Μεταξύ μας τον Σαμαρά και τον Κονέ τους έχουμε γνωρίσει από τις sexy γυναίκες που κυκλοφορούν. Κι οι τέσσερις είναι υπέροχοι. Και δικαιολογημένα έχουν κλέψει τις καρδιές πολλών γυναικών.

Ο 28χρονος Ορέστης Καρνέζης, δεν είναι μόνο ταλαντούχος τερματοφύλακας, αλλά αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην Βραζιλία, ψηφίστηκε ως ο πιο sexy ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

 

Δεν είναι ο μόνος, όμως, που γυαλίζει στα γυναικεία μάτια. Ο Παναγιώτης Κονέ, με το γεμάτο, από tattoo, κορμί είναι αυτός που τρελαίνει τις πιτσιρίκες. Ο μελαχρινός ποδοσφαιριστής με το άγριο βλέμμα, είναι ο πρωταγωνιστής των ερωτικών φαντασιώσεων τους.

Λίγο τα ειδύλλιά του με τις εγχώριες σταρλετίτσες της σόου μπιζ, λίγο η brutal εμφάνισή του, τον έχουν εκτοξεύσει στις πρώτες θέσεις των πιο sexy ανδρών της Ελλάδας.

 

Ο Γιώργος Σαμαράς, μετά την τελευταία του χειρονομία, ανέβηκε στην εκτίμηση πολλών γυναικών. Τρυφερός, πιστός, λίγα λεπτά αφότου έβαλε γκολ, ενώ θα περίμενε κανείς να κάνει καμιά μπρουτάλ χειρονομία, (όπως κάθε  ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του), σχημάτισε με τα δάχτυλά του, μία καρδιά. Α, ρε Φουρέιρα τι του έχει κάνει του παιδιού! Την πιο σημαντική στιγμή με τη φανέλα της Εθνικής του, αυτός εκεί, να σκέφτεται την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά…

 

Άλλος στη βάρκα μας, άλλος στην λίστα των πιο sexy ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας, είναι κι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Το σώμα του είναι τόσο γυμνασμένο που θέλεις να σε αρπάξει με τα στιβαρά του μπράτσα και να σε πνίξει στα φιλιά και στις αγκαλιές.

Στον αντίποδα βέβαια υπάρχουν κι τα “ασχημόπαπα». Ο Μήτρογλου, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σαλπιγγίδης κι ο Καραγκούνης δεν φημίζονται για την ομορφιά τους, αλλά κερδίζουν πόντους λόγω… φανέλας. Βλέπετε, κάποιες φορές η αναγνωρισιμότητα σε κάνει ποθητό. Πόσο μάλλον αν είσαι πρωταγωνιστής στο πιο διάσημο άθλημα του κόσμου.