Ο ίδιος δηλώνει “χαρούμενος” για το τέλος αυτής της τηλεοπτικής του περιπέτειας στην καριέρα του όμως η διάθεση του δεν ήταν ακριβώς φωτεινή.

Αμίλητος στη μεγαλύτερη διάρκεια της εκπομπής με τους συνεργάτες του συνεργάτες να κάνουν ό,τι μπορούν για να περάσει απαρατήρητη η περίεργη διάθεση του. Ενώ όλοι περίμεναν να δουν τι θα πει ο παρουσιαστής που χαρακτηρίζεται από τον συνήθως ασυγκράτητο λόγο του.

Πριν λίγες ημέρες, οι τηλεοπτικές κάμερες τον «τσάκωσαν» και οι δημοσιογράφοι άρχισαν την ανάκριση. Εκείνος χειμαρρώδης, όπως πάντα, είπε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μία βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την ανακούφισή του για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και την επιθυμία του να κάνει κάτι δικό του γιατί το υπαλληλίκι δεν του ταιριάζει.

«Καλά ήταν. Έκανα ψυχοθεραπεία, τελείωσε. Τώρα θέλω να κάνω αυτά που έκανα μια ζωή, να χτίσω κάτι. Δεν έχω μέλλον ως υπάλληλος ενός καναλιού. Το έχουνε βουλώσει αυτοί που έκαναν τον πονηρό στην αρχή, που έλεγαν τι ξεφτίλα είναι που κάνω πρωινό και μετά η μισή Ελλάδα ήθελε να κάνει πρωινό. Είμαι συγκινημένος που φεύγω, θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω αλλά δεν μπορώ. Τα πράγματα στο Πρωινό mou ήταν δεδομένα. Δεν είχαμε link, δεν είχαμε και άλλα πολλά πράγματα. Ήμασταν one man show και ό,τι κάτσει έκατσε».

Αυτά στους δημοσιογράφους γιατί στη σημερινή εκπομπή,  το μόνο που είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής ήταν η την ατάκα-φωτιά: «Σήμερα σας αποχαιρετάμε forever εκτός από τον Μήτσο». Που προφανώς είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.