Τρέξιμο στην παραλία, βάρη στο γυμναστήριο, crossfit στο γκαράζ, ποδήλατο στην πόλη, γιόγκα στο σπίτι… (Οκ,σύμφωνοι, η γιόγκα δεν πιάνεται). Αν δεν είσαι λάτρης της μπυροκοιλιάς όλο και με κάποιο από τα παραπάνω θα ασχολείσαι. Και σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασκείσαι από το να συνοδεύεις την όλη αθλητική ιεροτελεστία με τη μουσική που προτιμάς.

Μπορεί, βέβαια, τα μουσικά γούστα να είναι υποκειμενικά και ο καθένας να τη βρίσκει με διαφορετικά τραγούδια, ωστόσο υπάρχει και μια κοινή παραδοχή που προκύπτει από μια συλλογική βάση δεδομένων. Αυτήν της δημοφιλούς πλατφόρμας Spotify, η οποία συγκέντρωσε μετά από αίτημα του Billboard τα δημοφιλέστερα τραγούδια που προτιμούν να ακούν οι 24 εκατομμύρια χρήστες του.

Μέσα, λοιπόν, από το ενάμιση δισεκατομμύριο playlists που έχουν δημιουργήσει οι συγκεκριμένοι χρήστες, το Spotify έβγαλε την ιδανική λίστα για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει από Eminem και Metallica, μέχρι Jay Z και Rage Against The Machine.  

Μάλιστα, τα σαΐνια του Spotify το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας και επιμέρους λίστες για κάθε άθλημα ξεχωριστά. Ρίξε μια ματιά εδώ και ετοίμασε τη λίστα της προτίμησής σου.