Γιατί ούτως ή άλλως στο άμεσο μέλλον δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιος άλλος πρόθυμος να τη σκηνοθετήσει, μετά από αυτή της τη δήλωση στο facebook: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που η κοινωνία της πατρίδας μου ‘έφτυσε το gay parade’. Συχνά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι αναγκαίο να «σπάνε μερτικά σαγόνια» προκειμένου να κερδίσουμε εκτίμηση σαν έθνος στο μέλλον και να μας πάρουν στα σοβαρά. Παρακαλώ να σταματήσουν αυτές οι έντονες προσπάθειες να μας φορέσουν  τις ‘μάζες κοπράνων’ της Δύσης στη νοοτροπία μας».

Η γεωργιανή πριγκίπισσα του οπερατικού κωλόχαρτου, Ταμάρα Ιβέρι δεν είναι μόνο φασίστρω είναι και χαζόκουλη. Ποιος μωρή πάει πλέον στην όπερα πέρα από τις γριές και τις αδελφές; Και αν το πάρεις και εμπορικά, οι αδελφές σε συμφέρουν γιατί οι γριές, γριές είναι, θα πεθάνουν και θα μείνεις άνεργη.

Που βασικά έμεινες ήδη γιατί η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στην Αυστραλία στον «Οθέλλο» ακύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες και με μια καυστική δήλωση το συμβόλαιο για τις εμφανίσεις της.

Μολονότι το κομψό σχόλιο της τενορίστριας έγινε πέρσι το Μάιο έγινε γνωστό φέτος. Κι αυτό επειδή μετά από ένα φορτηγό μπινελίκια που της έγραψαν στο facebook η ίδια το έσβησε. Κάποιος όμως είχε προλάβει να το κάνει print screen κι έσκασε στη δημοσιότητα φέτος.

Σαν υπεύθυνη και ώριμη γυναίκα η Ταμάρα έριξε την ευθύνη στον σύζυγό της που όπως είπε είναι ακραία ομοφοβικός και χρησιμοποίησε τον τοίχο της για να αναρτήσει την άποψη του. Κάτι που ο ταπεινός νοικοκύρης ενστερνίστηκε με δική του δήλωση στο facebook το Σάββατο γιατί προφανώς φοβήθηκε μη φάει τηγανιά από  την τρομάρα Ταμάρα. Που της αξίζει κάθε κατάρα.