Οι αστροπροβλέψεις της Δευτέρας 4/11 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί σήμερα προς τον σύντροφό σας, θέλοντας να του δείξετε την αγάπη σας και συγχρόνως μαζί να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας. Αν δεν δώσετε, δεν θα πάρετεαυτό το ξέρετε πολύ καλά. Προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.  

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνεστε πιο δραστήριοι σήμερα στα εργασιακά σας και θα είναι μια πολυάσχολη αλλά και πολύ παραγωγική μέρα για εσάς θα προωθήσετε πολλά πράγματα που είχαν παγώσει το τελευταίο διάστημα και επίσης θα εισπράξετε όλα αυτά που σας ανήκαν. Αν είστε υπομονετικοί στη δουλειά σας, όλα θα πάνε καλύτερα απ’όσο περιμένετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός πως δείχνετε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, σας κάνει εξαιρετικά συμπαθείςναι αλλά μην ξεχνάτε ότι για όλα υπάρχει όριο μην καταντήσετε η παριγορίστρα για τον κάθε πικραμένο και μην φορτωθείτε εσείς τα υπαρξιακά των άλλων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα κυλούν ιδανικά από σήμερα και για όλο αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα να είστε απελευθερωμένοι από κάθε άγχος ειδικά οικονομικό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συμφωνίες και δραστηριότητες όπως ομαδική δουλειά αφήστε το για λίγο αργότερα. 

ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να σας ασκούν πίεση και σήμερα και νιώθετε έντονη την ανάγκη να τις ξεφορτωθείτε με λίγη υπομονή και σωστές κινήσεις θα τα καταφέρετε όλα αυτά που θέλετε και θα ηρεμήσετε. Αργότερα μέσα στην μέρα η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστη και ρομαντική με το σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας φέρνει πρωτόγνωρα συναισθήματα τόσο στο αισθηματικό όσο και στο επαγγελματικό τομέα. Ελέγξτε λίγο τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα τα φαινόμενα μπορεί να απατούν το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά σας μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη χρονική περίοδο θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε τις ασήμαντες αφορμές να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας με τους συνεργάτες ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η καθαριότητα σας έχει γίνει εμμονή σε σημείο που να υπερβάλλετε καθημερνά και να δημιουργείτε πρόβλημα στον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει από σήμερα και για αρκετό διάστημα να κατοχυρώσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα ήταν καλό να κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφή τη νέα σας σχέση, μέχρι να βεβαιωθείτε για το μέλλον της δεν χρειάζονται άμεσες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Η περίοδος αυτή μπορεί να ξεκινά άτονα αλλά οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν συνεχώς. Μια νέα εποχή πραγμάτων θα έρθει όσον αφορά τα αισθηματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε με προσοχή τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά και στα θέματα καριέρας  και μην κάνετε υπερβολές ούτε επίδειξη εξυπνάδας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Καιρός είναι να επιτύχετε τις ισορροπίες που ζητάτε στον επαγγελματικό σας χώρο, με ήπιους τόνους και χωρίς αναίτιους ανταγωνισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα συναισθηματικό αυτοέλεγχο για να ορθοποδήσει η σχέση σας. Από σήμερα μπορείτε να μιλήσετε αλλά και να συνεργαστείτε  με τους συναδέλφους σας για την υλοποίηση ενός μεγάλου σχεδίου που θέλετε να προωθήσετε και να είστε σίγουροι εκ των προτέρων ότι θα έχετε απόλυτη επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που αναλάβατε επισκιάζουν τις ήδη υπάρχουσες υποχρεώσεις σας, δείξτε προσοχή αν δεν θέλετε προβλήματα στην ζωή σας. Η κούραση στον χώρο εργασίας σας είναι συνεχιζόμενη αλλά όσοι εργαστείτε με πρόγραμμα σίγουρα θα έχετε αποτελέσματα. Η χρονική περίοδος που ακολουθεί σας επιφυλάσσει και θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. 

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr