ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, σήμερα ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, στους οποίους ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ταύρο, πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, που η θέση της Σελήνης στον Ταύρο και η θετική της όψη με τον Ήλιο σε ευνοούν, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια μάλιστα της Σελήνης, που κινείται στον Ταύρο από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή Κυριακή είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που σε επηρεάζουν άμεσα. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις, δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα, τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.