Έχουμε καλά νέα έχουμε και κακά νέα. Τα καλά είναι πως στη λίστα που έφτιαξε το buzzfeed.com με τα πιο ξεχωριστά κουρέματα παικτών του Μουντιάλ φέτος, υπάρχει κι ένας Έλληνας. Επίσης ακόμα πιο καλό είναι το νέο πως ο συγκεκριμένος κύριος έχει ένα πραγματικά όμορφο μαλλί και είναι και κούκλος. Αυτό είναι καλό νέο, γιατί στη συγκεκριμένη λίστα, δεν συμπεριλαμβάνονται ακριβώς και οι πιο όμορφες στιγμές της κομμωτικής τέχνης και του καλού γούστου εφ’ όσον ενίοτε κυριαρχεί το στιλ “άσε το μαλλί αφάνα φτιάξε μου και μια τζιβάνα”. Ή το “είχα μια ζαλάδα, με έγλειψε και μια γελάδα”.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το φαινόμενο της γελάδας που λέγαμε παραπάνω. Σε συδιασμό με το “μανούλα είδες; Οι πρόσκοποι με έμαθαν να συμπεριφέρομαι και σήμερα το πρωί που ξύπνησα έπλυνα και τη μουρίτσα μου”.

ΣΤΕΦΑΝ ΕΛ ΣΑΡΑΟΥΙ – ΙΤΑΛΙΑ

Ακόμα να ξεπεράσει τον ενθουσιασμό που ένοιωσε όταν παρακολούθησε το Jurassic Park με τους δεινόσαυρους, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι οι πρώτες punk μελωδίες γεννήθηκαν στην Ιουράσια περίοδο.

ΜΑΡΙΟ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ – ΙΤΑΛΙΑ

Αν πέσουν σκουπίδια και γόπες στο γήπεδο, οι συμπαίκτες του τον κρεμάνε ανάποδα για να τις σκουπίσει με ενσωματωμένο βουρτσάκι στα μαλλιά του. Ενώ οι αντίπαλοι του τον αποφεύγουν για μην τους βγει κανένα μάτι.

ΜΑΡΟΥΑΝΕ ΦΕΛΑΪΝΙ – ΒΕΛΓΙΟ

Αγαπάει τα μπρόκολα σε σημείο ερωτικού πάθους. Έχει φάει τόσα πολλά που βγαίνουν αυτόματα σαν σχηματισμός στο μαλλί του. Όταν δεν παίζει μπάλα, προετοιμάζεται για τις απόκριες που φοράει φούμο και ντύνεται Boney M.

ANT ΒΟΡΣΑΝ ΑΙΖΑΑΚ – ΓΚΑΝΑ

Έχει στείλει τρία βιογραφικά στον Ψινάκη να τον μαναντζάρει (πριν γίνει δήμαρχος Μαραθώνα). Λατρεύει τη ρέγκε αλλά και τα πακοτίνια γι αυτό και τα συνδυάζει με μοναδικό στιλ στην κώμη του.

ΜΙΓΚΕΛ ΒΕΛΟΖΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οκ, παραδίδομαι είναι κούκλος. Μοναδική του πετριά το ότι θεωρεί καλύτερη ταινία του κόσμου το Τοp Gun με τον Τομ Κρουζ. Αν το επέτρεπαν οι κανόνες του Μουντιάλ, θα έπαιζε μπάλα φορώντας Ray Ban.

ANTONIO ΝΟΤΣΕΡΙΝΟ – ΙΤΑΛΙΑ

Πρωτοξάδερφος του Ρίκι Μάρτιν αλλά και μακρινός απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπως τον έπαιξε ο Κόλιν Φάρελ στην ταινία του Στόουν με την ξανθιά ανταύγεια και τη μαύρη ρίζα.

ΑΝΤΡΕ ΓΚΟΥΑΡΝΤΑΝΤΟ – ΜΕΞΙΚΟ

Η πιο τρανή απόδειξη του ότι ο Ιούλιος Καίσαρας δεν φορούσε στέμμα αλλά τιάρα. Οι περιποιημένοι βόστρυχοι δειχνουν ακόμα πιο σέξι μετά τον ιδρώτα του ματς ενώ η τιάρα είναι εμποτισμένη με εντομοαπωθητικό.

ΚΑΪΛ ΜΠΕΚΕΡΜΑΝ – Η.Π.Α.

Ο άντρας ο σωστός ο Βίκινγκ. Μέχρι τελευταία στιγμή παιζόταν το αν θα κατέβει στη Βραζιλία εφ’ όσον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες απαιτούσε να του στέλνουν με κούριερ τα επεισόδια του “Game of Thrones”.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΕΛΛΑΔΑ

Που πας παλικάρι με το μαλλί σαφάρι; Ο σέξι Τζορζ τα αφήνει μακριά για να ανεμίζουν λυρικά στο slow motion των επαναλήψεων, τιμώντας την αρχαιοελληνική παράδοση αλλά και τα προϊόντα styling.