Μια φορά και ένα καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, υπήρχε ένα μέσο μαζικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας που κάθε βράδυ η οικογένεια μαζευτόταν υπνωτισμένη μπροστά του. Μπορεί στη διάρκεια της ημέρας, ο πατέρας να είχε πηδήξει δύο πουτάνες, η μάνα να είχε παρθεί με τον γαλατά, ο γιος να ανακάλυψε τις χαρές του αυνανισμού με έναν 30χρονο που τον κέρασε μπάφο και η κόρη να είχε κάνει έκτρωση. Αυτά όμως δεν είχαν σημασία. Γιατί μπροστά στην τηλεόραση, “Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι” και “Η Οικογένεια Γουόλτονς” έφερναν ξανά τα πράγματα στη θέση τους. Με την αγία αμερικάνικη κι όχι μόνο οικογένεια, να βλέπει στην μικρή οθόνη, πατροπαράδοτες χριστιανικές αξίες και αρχές. Και να εξαγνίζεται ευλογώντας το ροστ μπιφ.

Όμως μια κακιά βασίλισσα από ένα σκοτεινό βασίλειο, ήθελε να διαταράξει την καθημερινότητα και την αγνότητα αυτών των τίμιων και εργατικών ανθρώπων. Μπορεί να ήταν και κομμουνίστρια κατάσκοπος, που με αυτόν τον τρόπο διέβαλε την απλοϊκή, θεοσεβούμενη ομορφιά αυτών των ανθρώπων. Αυτή η σατανική γυναίκα, κατάφερε να χωθεί στην πιο σημαντική θέση που μπορεί να κατέχει ένας Αμερικάνος. Χέσε τον Ομπάμα, ποιος τον γράφει και που. Η πιο σημαντική θέση είναι του υπεύθυνου προγράμματος σε τηλεοπτικό κανάλι.

Κι έτσι ξαφνικά, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90, δειλά και ύπουλα αρχικά, αλλά χωρίς κανένα πρόσχημα από όταν μπήκαμε στο 2000, η αμερικάνικη τηλεόραση άλλαξε εντελώς. Νυμφομανείς καλόγριες, σεξομανή βαμπίρ, ομοφυλόφιλοι νάνοι, μεσαιωνικές λεσβίες, ναρκομανείς πρωκτολόγοι, πεοθηλαστικά ζόμπι και σχιζοφρενείς δολοφόνοι που χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό πριόνι σαν dildo, γέμισαν τα προγράμματα του prime. Ακόμα και παραδοσιακές οικογενειακές σειρές όπως η “Εντατική”, πέντε λεπτά έδειχναν τους γιατρούς να χειρουργούν κι άλλα δεκαπέντε να πηδιούνται στο νεκροτομείο που κάνει και ψύχρα με τις νοσοκόμες. Για τα καρτούν τι να πει κανείς; Ο Μπαγκς Μπάνι ανακάλυψε ξαφνικά ότι το καρότο έχει κι άλλη χρήση από το να το τρως (από το στόμα).

Κάποιος έπρεπε να αντισταθεί σε αυτήν την παρακμή. Κι αυτοί είμαστε εμείς. Τα παιδιά του Provocateur. Γι αυτό το λόγο, με οδύνη και όνειδος, σας παρουσιάζουμε ένα αισχρό βίντεο με τις 10 πιο αισχρές σειρές της τηλεόρασης που “τσιμπήσαμε” από το WatchMojo.com. Δεν σας το παρουσιάζουμε για να το δείτε. Το αντίθετο. Για να αποδείξετε ότι μπορείτε να αντισταθείτε στην αμαρτία και να το αγνοήσετε. Πιστεύουμε σε σας, κάντε τη διαφορά και αρνηθείτε να παρασυρθείτε από το δαίμονα της διαστροφής. Όποιοι κάνετε like, είστε καταδικασμένοι κι από το Θεό κι από τους ανθρώπους.

*Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στo www.twitter.com/klarinabourana . Kάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του facebook www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.