Πώς ήταν οι κρεμαστοί κήπηοι της Βαβυλώνας; Κάτι ανάλογο αλλά για ξάπλα και χωρίς άνθη.Κρεβάτια κρεμαστά από το ταβάνι. Μοντέρνα, παιχνιδιάρικη, δημιουργική ιδέα τα κρεμαστά κρεβάτια. Ένας εναλλακτικός και ευρηματικός τρόπος διακόσμησης του χώρου σου.

Δεν είναι κάποια καινούργια ιδέα, αλλά με την πάροδο του χρόνου στην αγορά, κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία νέων υλικών ιδιαίτερης αντοχής, που απαιτούνται για τέτοιες κατασκευές .

Εκτός από τα κατάλληλα υλικά, πολύ βασικό σημείο του εγχειρήματος είναι η επιλογή έμπειρου συνεργείου που να κατέχει το know how τέτοιων κατασκευών. Να μπορεί να υπολογίσει το όριο των φορτίων που μπορούν να δεχθούν τα σημεία στήριξης. Ναι, ίσως χρειαστείς μια μικρή δίαιτα κι αν σκέφτεσαι να οργανώσεις παρτούζα με πάνω από πέντε άτομα, καλύτερα να το κάνετε στο πάτωμα. 

 

Εντελώς κρεμαστά κρεββάτια.

Για τέτοια κατασκευή πρέπει η οροφή να μας παρέχει δυνατότητα ισχυρής στήριξης. Παρέχει όμως εξοικονόμηση χώρου και τα κάνουν ιδανικά για μικρά διαμερίσματα. Πριν αρχίσουν οι εργασίες πρέπει να έχουμε αποφασίσει σε ποιο ύψος θα κρεμαστεί το κρεβάτι. Τέλος είναι εξαιρετική επιλογή για λάτρεις του μινιμαλιστικού ντεκόρ.

Ντεμί σεζόν κρεμαστά κρεβάτια

Αυτό το στυλ κρεβατιών προσφέρετε εάν μας ενδιαφέρει πιο πολύ το look και από τον χώρο έχουμε περιορισμένη δυνατότητα στήριξης. Στηρίζουμε λοιπόν την μία μεριά από τον τοίχο και από την άλλη κρεμάμε από το ταβάνι. Είναι ιδανική λύση για σοφίτες, φοιτητικά δωμάτια, μικρά υπνοδωμάτια και άλλα.

Μούφα  κρεμαστά κρεβάτια

Εάν απλά σου αρέσουν τα κρεμαστά κρεβάτια και δεν έχεις την δυνατότητα να τα κάνεις, μπορείς να τα κάνεις fake. Τα κρεβάτια σου έχουν κανονικά δαπέδια στήριξη και προσθέτεις τα σχοινιά ή όποιο άλλο υλικό, δίκην διακόσμησης.