Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

Στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου 2013.

 

Στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου 2013.

 

Η 12ποντη γόβα θέλει… μαεστρία, αλλά η νεαρά έχει χρόνια μπροστά της. Από τη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

 

Αυστηρά αστυνομικά μέτρα κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά όχι για… όλους!

 

Απογευματινή βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης…

 

Αγώνας ιστιοσανίδας μεγάλης απόστασης στη Βάρκιζα. Βίρα τις άγκυρες (άστοχο, αλλά πάντα επίκαιρο!).

 

Τρίτη 29 Οκτωβρίου

Συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Δανίας Μ. Λίκετοφτ στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 29 Οκτωβρίου. Η ροζ γραβάτα είναι statement από μόνη της!

 

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

Τιμητική εκδήλωση, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ι. Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας στο Ξενοδοχείο Divani Κάραβελ. Την ημερίδα χαιρέτισαν ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κος Σεργέϊ Λαβρόφ, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κος Δημήτρης Αβραμόπουλος. (Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε την εθνικότητα της εικονιζόμενης).

 

Επίσκεψη σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ι. Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας. Αυτά δεν γέρνουν!

 

Συνάντηση του Προέδρου Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ στο Προεδρικό Μέγαρο στις 30 Οκτωβρίου, 2013.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο Μαξίμου. 30 Οκτωβρίου.

 

Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του , στη Βουλή. Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν χρειάζεται να είναι στο… τελευταίο έδρανο για να είναι άτακτος!

 

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

Κι ενώ ο Πάγκαλος ζητά την κατάργηση μιας εθνικής επετείου, εμείς κάνουμε εισαγωγή εορτασμών από τις… ΗΠΑ. Έτσι, γιορτάσαμε το Halloween στο Six Dogs, στις 31 Οκτωβρίου 2013.

 

«Περιμένοντας τον Βαγγέλη…». Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου στο Μαξίμου το βράδυ της Πέμπτης.

 

Την ίδια ώρα, έξω από τη Βουλή, περνούσαν διαδηλωτές του Πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που οργάνωσαν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ.

 

Το μεσημέρι Πέμπτης μέλη συλλόγων ατόμων με αναπηρία διαμαρτυρήθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας και έκαναν πορεία μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών.

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα Αποταμίευσης ομολογιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Τράπεζας Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη, στις 31 Οκτωβρίου 2013. Παλιά τη γιορτάζαμε αλλιώς αυτήν την ημέρα…

 

Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας

 

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Έναρξη του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογραφου Θεσσαλονίκης με την ταινία Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί (Only Lovers Left Alive) του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζίμ Τζάρμους στον κινηματογράφο Ολύμπιον. Θεσσαλονίκη, Ελλάδα στις 1 Νοεμβρίου 2013.

 

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στον χώρο του εγκλήματος. Δύο άνδρες νεκροί και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Αττικής, την 1η Νοεμβρίου, 2013

 

Συνέντευξη Τύπου και βόλτα στον Εθνικό κήπο, σχετικά με το πρόγραμμα “Ανακαλύπτοντας τον Εθνικό κήπο”, μια πρωτοβουλία του οργανισμού”ΝΕΟΝ” σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων

 

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας απο εργαζόμενους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία «Δαφνί» και «Δρομοκαΐτειο», ενάντια στην υποβάθμιση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας.

Φωτογραφίες: FOSPHOTOS / Κωνσταντίνος Τσακαλίδης, Παναγιώτης Τζάμαρος, Μενέλαος Μυρίλλας, Πηνελόπη Γερασίμου, Αλέξανδρος Κατσής