Από την περασμένη Παρασκεύη, οι κάτοικοι της Αλαμπάμα μπορούν ελεύθεροι πλέον να ανακαλύψουν τις πίσω χαρές της ζωής. Η πολιτεία της Αλαμπάμα είναι μια από τις πολλές στις Η.Π.Α. που απαγορεύουν το σοδομισμό. Όμως το εφετείο στο οποίο κατέληξε η υπόθεση ενός άντρα που το 2010 καταδικάστηκε γι αυτό το λόγο σε φυλάκιση ενός έτους, αποφάσισε ότι ο συγκεκριμένος νόμος είναι αντισυνταγματικός. Παρ’ όλα αυτά, οι νομοθεσίες για το σεξ  σε άλλες πολιτείες, εξακολουθούν να είναι το πανηγύρι του τρελού. Με πολλές από αυτές να έχουν δημιουργηθεί χρόνια πριν (και να υπάρχουν εντελώς τυπικά στον ποινικό κώδικα αλλά ποτέ δεν ξέρεις) από το μυαλό ενός τζαζ νομοθέτη που προφανώς πίστευε ότι το να απαγορεύσεις το σεξ με το σατανά χωρίς καπότα (κι όμως υπάρχει τέτοιος νόμος) έχει κάποιο νόημα. Όπως και το να θεωρείς νόμιμη τη νεκροφιλία. Οι παρακάτω νόμοι συλλέχθηκαν από διάφορα site και υποθετικά ισχύουν. Σε κάποια λογική ενός παράλληλου σύμπαντος.

 

*Στο Γουόλνατ της Καλιφόρνια, απαγορεύεται σε έναν άντρα να ντυθεί γυναίκα αν δεν πάρει πρώτα άδεια από το σερίφη. «Καλησπέρα κυρ αστυνόμε μου, να το βάλω σήμερα το ξώπλατο που το ‘χει φάει ο σκόρος;»

*Στην Αϊόβα δεν επιτρέπεται το δημόσιο φίλημα με διάρκεια πάνω από πέντε λεπτά.

*Στη Νότια Ντακότα και την Ιντιάνα, την πάτησες αν πάθεις δημόσια στύση.

*Στην Γιούτα μπορείς να παντρευτείς τον ξάδερφο σου μόνο μετά την ηλικία των 65. Ή των 55 αν αποδείξεις πως και οι δύο είστε στείροι.

*Στην Αλαμπάμα δεν υπάρχει πρόβλημα με τους αιμομικτικούς γάμους. Κουβαλητής να ‘ναι κι ας είναι και ο θείος σου.

*Στην Τζόρτζια και τη Νεβάδα απαγορεύεται η πώληση και η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών. Στην Αριζόνα είναι προοδευτικοί. Μπορείς να έχεις μέχρι δύο δονητές σπίτι σου. Οι Τεξανοί το πάνε καλύτερα αφού τους επιτρέπεται να έχουν μέχρι 6. Να χαρεί κι ο παππούς κι η γιαγιά.

*Στο Άνταμς Κάουντι του Κολοράντο οι μασέρ πρέπει να φοράνε λευκά. Μάλλον για να μοιάζουνε με νοσοκόμες.

*Αν στο Μίσιγκαν ξελογιάσεις ή να διαφθείρεις μια ανύπαντρη, αντιμετωπίζεις ως και πέντε χρόνια φυλάκιση. Οι παντρεμένες το γλεντάνε καλύτερα.

*Στη Νεμπράσκα απαγορεύεται να παντρευτείς αν έχεις γονόρροια. Οτιδήποτε άλλο έχεις μπορείς να το μοιραστείς άφοβα.

*Στο Φέρμπανκς της Αλάσκα τα ελάφια γνωρίζουν καλά πως είναι αδίκημα να κάνουν δημόσια σεξ στους δρόμους. Έτσι εξηγείται το γιατί προτιμούν τα δάση.

Στην Καλιφόρνια απαγορεύεται να πουλάς φουσκωτά είδη που μοιάζουν με στήθη 1 χιλιόμετρο κοντά σε οποιονδήποτε αυτοκινητόδρομο. Σε φουσκωτό πέος μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα, το βυζί είναι που προκαλεί το τρακάρισμα.

*Στη Μινεσότα δεν χρειάζεται να προχωρήσεις σε ερωτική πράξη για να συλληφθείς. Αρκεί να κοιμηθείς γυμνός στο κρεβάτι σου που είναι παράνομο.  Γιατί προσβάλεις τα αισθήματα της πυτζάμας σου.

*Στο Κάνσας έχουν πρόβλημα με το στοματικό σεξ και τον σοδομισμό. Παρ’ όλα αυτά κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις (πχ. ένα πάρτι;) επιτρέπεται η πρωκτική διείσδυση με ένα μόνο δάχτυλο. Όποιο σου κάνει κέφι περισσότερο.

*Στη Φλόριντα απαγορεύεται η δημόσια ερωτοτροπία.

*Στη Λουιζιάνα ξέρουν να τιμούν τα πεθαμένα τους. Η νεκροφιλία είναι νόμιμη.

*Μην διανοηθείς στη Γιούτα να κάνεις σεξ με ζώα έναντι χρηματικής αμοιβής. Ας’ το να έρθει το ζωντανό μόνο του με τη θέληση του κι όχι με αντάλλαγμα ένα μπολ με Φρίσκις. Στη Ουάσιγκτον ο νόμος είναι πιο ελαστικός εφ’ όσον δεν προσδιορίζει τη χρηματική αμοιβή αλλά καθιστά παράνομο το να κάνεις σεξ με ζώο που ζυγίζει πάνω από 18 κιλά. Για να μην κάτσει πάνω σου και σε σκάσει.

*Στο Μισισίπι η μοιχεία και το προγαμιαίο σεξ τιμωρούνται με 6μηνη φυλάκιση ή 500 δολάρια πρόστιμο. Τα ξενοδοχεία των γύρω πολιτειών που επιτρέπονται τα παραπάνω, κάνουν χρυσές δουλειές.

*Στην Ουάσιγκτον επιμένουν στο ιεραποστολικό. Οποιαδήποτε άλλη στάση θεωρείται παράνομη (και το Κάμα Σούτρα προφανώς εγχειρίδιο του Σατανά.)

*Πρωκτικό και στοματικό σεξ είναι απαγορευμένα στην Πενσυλβάνια όπως και η συγκατοίκηση με έναν πρόγονό ή απόγονό σου. Πετά τη γριά μάνα από το σπίτι τώρα.

*Στη Μινεσότα απαγορεύεται αυστηρά να κάνεις σεξ με ζωντανό ψάρι. Με πεθαμένο προφανώς μπορείς αλλά τι να το κάνεις αν δεν σπαρταράει;

*Αν στη Νότια Καρολίνα υποσχεθείς σε μια γυναίκα ότι θα την παντρευτείς προκειμένου να τη ρίξεις στο κρεβάτι, υποχρεούσαι να το κάνεις. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται.

*Μπορεί οι Νεοϋορκέζοι να είναι οι πιο προχώ της χώρας, όμως η μοιχεια εξακολουθεί να είναι  παράνομη. Στη Βιρτζίνια πάλι, η μοιχεία θεωρείται πλημμέλημα σε σχέση με το πολύ σοβαρότερο αδίκημα της χρήσης του υπολογιστή σου για «αισχρότητες». Και πως περνάνε οι ώρες εργασίας στα γραφεία;

*Στο  Μπέικερσφιλντ της Καλιφόρνια είναι ρητά απαγορευμένο το να κάνεις σεξ με τον Εωσφόρο χωρίς προφυλακτικό. Προφανώς για να μην αναπαραχθεί το είδος του.